Премиерата на таблета HTC Nexus 9 е до седмици, подсказва NVIDIA

Премиерата на таблета HTC Nexus 9 е до седмици, подсказва NVIDIA
Слуховете, че скоро HTC ще се завърне в сегмента на таблетите с нов модел получиха подкрепа от съвсем официален източник. Това стана с документ на NVIDIА от патентното дело, което компанията води срещу Qualcomm и Samsung. В него се посочва, че през третото тримесечие на тази година се очаква таблет HTC Nexus 9, който ще използва чипсет Tegra K1. Тримесечието изтича в края на този месец, така че няма да ни се наложи да чакаме дълго.

Междувременно HTC започна да разпраща покана за събитие на 8 октомври, но не е изключено то да е свързано с телефоните на компанията. Поканата съдържа изображение, показващо заснемането на селфи с One M8, и събитието по някакъв начин може да има отношение към това. Освен това получателите получават указание да изпратят селфи снимка в отговор. От друга страна Google още не е готова с разработката на Android L и според слуховете това се очаква да стане през следващия месец, когато предполагаме ще се състои и представянето на таблета.

http://www.droid-life.com/2014/09/10/nvidia-confirms-existence-of-htc-nexus-9-in-own-legal-documents-launch-expected-in-q3/
http://www.androidpolice.com/2014/09/10/htc-sends-invites-for-a-selfie-themed-new-york-city-event-on-october-8th/

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция