На 8 октомври може да видим HTC Eye (обновена)

На 8 октомври може да видим HTC Eye (обновена)
За смартфона с кодово име HTC Eye се заговори преди повече от два месеца, но по всичко личи, че премиерата му наближава. Вече писахме, че на 8 октомври HTC подготвя събитие, което най-вероятно е свързано с популярните селфи снимки, и то може да се окаже посветено именно на HTC Eye. В началото на юли оттеглилият се вече @ evleaks спомена в Twitter, че AT&T е започнала тестовете на селфи телефона с това име.

През последните няколко часа с допълнителна информация по темата се включи и @upleaks. Според новите детайли устройството има хардуер, който е почти идентичен с този на HTC One M8, и ще предложи процесор Snapdragon 801 и 5,2" дисплей с full HD резолюция. Освен това очакваме системата Duo Camera, която ще е снабдена с основна камера с резолюция 13МР. Най-вероятно сериозно ще бъдат подобрени и възможностите на предната камера, за която се смята, че ще е с резолюция 5МР.

https://twitter.com/upleaks

Ново
Оказва се, че става дума за два различни модела - HTC Eye и HTC M8 Eye. HTC Eye ще има процесор Snapdragon 801, 5,2" дисплей с full HD резолюция и подобрена предна камера за селфи снимки. HTC M8 Eye ще е с почти идентичен на One M8 хардуер и метален корпус, но системата Duo Camera ще има две камери с резолюция 13МР и 2МР. Предната камера ще е с резолюция 5МР.


Втора употреба с гаранция