Nokia 215 струва едва 29 долара, но има връзка с интернет

Nokia 215 струва едва 29 долара, но има връзка с интернет

Въпреки слуховете, че Microsoft се кани да изостави работата по серията от обикновени телефони на Nokia и ги замени с бюджетни смартфони, компанията продължава да представя нови модели. Поредното допълнение в най-ниския ценови клас е Nokia 215, който е базиран на платформата Series 30+ и ще се появи в магазините през това тримесечие на цена едва 29 долара преди данъци и субсидии. Ще има и версия с 2SIM карти.

Според Microsoft това е най-евтиния телефон на компанията с връзка до интернет и е подходящ не само за потребители, които си купуват телефон за пръв път, но и за търсещите второ мобилно устройство. Nokia 215 идва с предварително инсталирани приложения като Facebook, Messenger, Twitter, Bing Search, MSN Weather и Opera Mini. Устройството поддържа само 2G мрежи, което означава, че ще е насочен главно към развиващите се пазари.

Сред характеристиките му са 2.4” QVGA (320 x 240) дисплей, 0.3МР камера, фенерче, FM радио, MP3 плеър и Bluetooth за връзка със слушалка или високоговорител. Nokia 215 има батерия, осигуряваща стендбай до 29 дни, а версията с 2 SIM карти може да издържи до 21 дни, което също не е никак зле. Времето за разговор с един заряд на батерията е 20 часа.

Източник

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция