Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S6 (обновена галерия)

25 февруари 2015 23:17, прочетено 22892
39
Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S6 (обновена галерия)

След като видяхме как ще изглежда HTC One M9 е ред и на Samsung Galaxy S6 да застане пред камерата. Потребител на форума нa XDA-Developers твърди, че има инженерен прототип на смартфона от американския оператор AT&T и дори публикува няколко снимки, с които да докаже това. Показаното устройство съответства на всичко, което досега е известно за смартфона, така че най-вероятно това ще видим на официалното представяне в неделя.

Все пак не е изключено да виждаме и китайски телефон, който е създаден по появилите се в интернет детайли за Galaxy S6. Забелязват се метално шаси, отговарящо на появилите се преди време кадри от китайски завод; по-големия хардуерен бутон, за който се твърди, че помества сензор за отпечатъци от нов тип; издадената камера и поставените до нея сензор за пулс и светкавица.

Публикувалият снимките потвърждава, че задния панел на телефона е стъклен и не може да бъде свален, но под него очакваме да се крие технология за безжично зареждане. Твърди се, че устройството е без слот за допълнителна памет, което може би се дължи на прототипния му характер. В кадрите могат да бъдат забелязани инфрачервен порт в горната част на корпуса и поставените в долната високоговорител, жак за слушалки и microUSB порт.

Източник

Може да ви е интересно и това:
iPhone X начело на класацията за най-продавани смартфони и през март |  Новите QLED телевизори на Samsung достигнаха България |  Samsung отстъпи лидерството на африканския пазар |  Samsung ускорява пускането на следващите си флагмани |  Samsung са продали над 1 милион броя Galaxy S9 в Корея | 

Тагове: Samsung |  galaxy s6 | 

Коментари: 39 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: mite87 , 14 март 2015 20:28 Отговор

ха... появили се снимки...голяма сензация...по скоро появиха се устройства, миналата седмица разглеждах една S6, на пръв поглед нищо особено, по - малък от предшественика си и по удобен докато го държиш. Но все пак очаквах повече поне лично аз, хубавото е че дисплея и задния панел са горила 3, другото което ми направи впечатление е камерата му, лесно и бързо управление, но може би най - хубавото е ултра бързото зареждане на батерията за 15 тина минути зареждане и караш 3-4 часа като външен дизайн страшно много прилича на Lenovo s90 Sisley

Автор: buttman , 01 март 2015 08:17 Отговор

При моя P6 виртуалните бутони се скриват само с едно плъзгане и вече не заемат част от дисплея, който автоматична се разтяга. При желание пак с плъзгане се появяват отново. Може да се променя подреждането им, иконите и свързаните функции при кратко и дълго докосване. Удобно е.

Автор: evir , 28 февруари 2015 21:31 Отговор

Чакам отзиви те. Да но си заслужава.

Автор: xpuc4o , 28 февруари 2015 00:00 Отговор

И ти си прав, но за себе си. Всеки има неща, които предпочита и Samsung биха спечелили много ако направят като OnePlus - може да сменяш виртуални бутони със сензорните и обратно, с настройка - кой както му харесва Такава функция ще е много по-добре приета, от някакви сензори за пулс или безсмислени жестове във въздуха. Мое мнение.

Автор: board , 27 февруари 2015 14:57 Отговор

Edge варианта ми става все по-симпатичен, явно няма да е толкова силно извит дисплея и ще изглежда много интересно.

Автор: evir , 27 февруари 2015 14:19 Отговор

Много ми хареса. Ще изчакам мнението ти. Скоро ще сменям слушалката и С6 се нареди пред друг мои избор(Мото Махх). Бяха ме изгубили като клиент. До сега купувах само на дъщеря ми. Надявам се цена та да е по-голяма от 700 евро.

Автор: sgs_maniak , 26 февруари 2015 22:16 Отговор

И много се радвам, че Самсунг за запазили концепцията с хардуерен хоум /сезорни бутони.

И аз.
Изключително удобно .

Автор: muamamu1 , 26 февруари 2015 19:26 Отговор

Ако това им е идеята за промяна на външния вид в "Project 0", вече можем да имаме идея как ще изглежда новия TW.

Автор: board , 26 февруари 2015 18:37 Отговор

Аз поне не виждам никакъв смисъл от виртуални бутони, които да заемат част от дисплея, когато под самия дисплей има предостатъчно място за копчета. И много се радвам, че Самсунг за запазили концепцията с хардуеран/сезорни бутони.

Автор: xpuc4o , 26 февруари 2015 18:09 Отговор

Аз говоря за сензорните, а не за хардуерния