Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S6 (обновена галерия)

Появиха се реални снимки на Samsung Galaxy S6 (обновена галерия)

След като видяхме как ще изглежда HTC One M9 е ред и на Samsung Galaxy S6 да застане пред камерата. Потребител на форума нa XDA-Developers твърди, че има инженерен прототип на смартфона от американския оператор AT&T и дори публикува няколко снимки, с които да докаже това. Показаното устройство съответства на всичко, което досега е известно за смартфона, така че най-вероятно това ще видим на официалното представяне в неделя.

Все пак не е изключено да виждаме и китайски телефон, който е създаден по появилите се в интернет детайли за Galaxy S6. Забелязват се метално шаси, отговарящо на появилите се преди време кадри от китайски завод; по-големия хардуерен бутон, за който се твърди, че помества сензор за отпечатъци от нов тип; издадената камера и поставените до нея сензор за пулс и светкавица.

Публикувалият снимките потвърждава, че задния панел на телефона е стъклен и не може да бъде свален, но под него очакваме да се крие технология за безжично зареждане. Твърди се, че устройството е без слот за допълнителна памет, което може би се дължи на прототипния му характер. В кадрите могат да бъдат забелязани инфрачервен порт в горната част на корпуса и поставените в долната високоговорител, жак за слушалки и microUSB порт.

Източник

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • ха... появили се снимки...голяма сензация...по скоро появиха се устройства, миналата седмица разглеждах една S6, на пръв поглед нищо особено, по - малък от предшественика си и по удобен докато го държиш. Но все пак очаквах повече поне лично аз, хубавото е че дисплея и задния панел са горила 3, другото което ми направи впечатление е камерата му, лесно и бързо управление, но може би най - хубавото е ултра бързото зареждане на батерията за 15 тина минути зареждане и караш 3-4 часа :) като външен дизайн страшно много прилича на Lenovo s90 Sisley :)
    mite87
  • При моя P6 виртуалните бутони се скриват само с едно плъзгане и вече не заемат част от дисплея, който автоматична се разтяга. При желание пак с плъзгане се появяват отново. Може да се променя подреждането им, иконите и свързаните функции при кратко и дълго докосване. Удобно е.
    buttman
  • Чакам отзиви те. Да но си заслужава. (beer)(beer)(whistle)
    evir
  • И ти си прав, но за себе си. Всеки има неща, които предпочита и Samsung биха спечелили много ако направят като OnePlus - може да сменяш виртуални бутони със сензорните и обратно, с настройка - кой както му харесва ;) Такава функция ще е много по-добре приета, от някакви сензори за пулс или безсмислени жестове във въздуха. Мое мнение.
    xpuc4o
  • Edge варианта ми става все по-симпатичен, явно няма да е толкова силно извит дисплея и ще изглежда много интересно.
    board
  • Много ми хареса. Ще изчакам мнението ти. Скоро ще сменям слушалката и С6 се нареди пред друг мои избор(Мото Махх). Бяха ме изгубили като клиент. До сега купувах само на дъщеря ми. Надявам се цена та да е по-голяма от 700 евро. (beer)
    evir
  • И много се радвам, че Самсунг за запазили концепцията с хардуерен хоум /сезорни бутони. И аз. Изключително удобно .
    sgs_maniak
  • Ако това им е идеята за промяна на външния вид в "Project 0", вече можем да имаме идея как ще изглежда новия TW.
    muamamu1
  • Аз поне не виждам никакъв смисъл от виртуални бутони, които да заемат част от дисплея, когато под самия дисплей има предостатъчно място за копчета. И много се радвам, че Самсунг за запазили концепцията с хардуеран/сезорни бутони.
    board
  • Аз говоря за сензорните, а не за хардуерния :D
    xpuc4o
  • За толкова малко време ще са само първи впечатления, но ако слуховете са верни, в началото на април ще е в магазините и всеки ще може да го пробва.
    chilko
  • Еми, какво да се прави - традиция...Идва пролет, продавам стария и взимам нов :D Но си прав - първо трябва да се пипне, но за сега лично съм песимист...И аз ще чакам с нетърпение chilko да ме убеди, че не съм прав :D
    kiroo
  • Еха, TheVerge цитира mobilebulgaria за тези снимки.
    RadoInc
  • До колкото си спомням си със S5. За какво ти е да го сменяш сега? Той си е достатъчно добър за в близките две години...че и повече.:) Дизайна на S6 си е стандартен за компанията. Иначе не бързай с изводите, едно е да го гледаш на картинка, но друго е да го хванеш в ръка и да разцъкаш. Много пъти съм се разочаровал от даден модел, като го вида на някоя брошура от тия рекламните, но когато го "пипна" и друго вика.:D С нетърпение чакам от [B][i]@chilko[/i][/B] коментар за двата пресни флагмана! Надявам се да направи едно общо ревю за двата, като ги постави в директен сблъсък.:)
    Ванката
  • [Quote]На мен ми харесваше пластмасата в Самсунг, начина по който се огъваше - поемайки някакъв удар. Не се драскаше лесно, всъщност нямам драскотини по капака на Ноута. Сега със стъклото нещата се променят и бъдещите собственици трябва много да внимават, да не ги изпускат, защото стъклото просто се пука, колкото и да е направено здраво, стъклото си е стъкло! Разбира се, ще има достатъчно противоударни калъфчета, но един такъв красавец да го криеш в разни гърбове...си е тъпо.[/Quote] +1 на 100% (yes) Иначе аз от S насам имах щастието и възможността да ги използвам всичките, но сега този дизайн докато гледах снимките не ми даде никаква тръпка, отзад просто грам не ми харесва, а до сега с предните модели не беше така, винаги получавах тръпка :D Почти съм сигурен(е трябва да го пипна, все пак,но на тоя етап с посочените промени, не съм оптимист)че ще трябва да се обърна към коннуренцията тази година...
    kiroo
  • ами аз пък оставам верен на марката и модела именно заради хардуерния бутон - обожавам като ми звънне сутрин телефина за работа, да се пресегна без да отварям очи и да натисна бутона да ми звънне след 9 мин пак:))
    raizen
  • Аз пък им се чудя защо още държат на тези сензорни бутони, при положение, че почти всички останали са преминали към софтуерните? Лично на мен би ми допаднал вариант с бутони на екрана, като нексус или htc. Иначе като цяло ми е интересно дали камерата ще е със сапфирено стъкло, като iPhone 6, тъй като ще е много по издадена и ще има реална опасност от счупване?
    xpuc4o
  • Най-добре според мен да направят и една версия с пласмаса, за тези които не държат на премиум материали, определено съм много разочарован!!!(angry)(no) Единствено телефона с извитите ръбове ми харесва, и ми се струва различен от останалите и си заслужава, ако на живо ми хареса бихси взел него иначе оставам с с5.
    Beчния
  • Не е лошо телефончето, отпред си изглежда съвсем самсунгски, но металната лайсна доста променя цялостния дизайн. Мисля, че на живо ще и хареса много, след като симпатизирам на не особено качествени снимки и телефон с цвят който не харесвам. Ако няма някоя неприятна изненада при представянето, смятам че това ще е следващия ми телефон. Всъщност единственото ми колебание се породи от снимката на Edge версията. По никакъв начин не слагах този телефон като възможен избор, защото някак ми се струваше безсмислено това с извития дисплей. Но като видях снимката, страшно симпатично ми се стори телефончето. Но да видим дали ще се появи изобщо на нашия пазар. А и нещо друго се замислих от снимките, като гледам заоблените форми на Edge заради дисплея, мястото в корпуса изглежда една идея по-малко. Дали пък двата телефона няма да са с различни батерии и обикновената версия да има повече 2600mAh(а дано)? Каквото всъщност е положението с Note Edge.
    board
  • [Quote]вградена батерия- далеч не съм от внимателните потребители и много често се случва да я пусна на зарядно само за 15-20 мин, използвам го доста пълноценно- игри, музика, навигация и тн.Няма признаци батерията да е отслабнала или нещо подобно.[/Quote] А играеш ли на яки 3D игри като Асфалт8 ? sorry Мнението малко не е по темата.
    sgs_maniak