Huawei MediaPad X2 е първият фаблет с две SIM карти, 4G възможности с 64-битов процесор

Huawei MediaPad X2 е първият фаблет с две SIM карти, 4G възможности с 64-битов процесор

Huawei нямаха само смарт часовник и фитнес гривна за представяне в Барселона. Компанията показа и нова версия на Huawei MediaPad. MediaPad X2 е наследник на предишния фаблет, който беше представен на миналия мобилен конгрес. Устройството разполага със 7-инчов IPS дисплей с резолюция 1920 х 1200 пиксела, а дебелината на корпуса е само 7,28 мм. Според Huawei това е първият фаблет с две SIM карти и 4G възможности, който използва 64-битов процесор. Чипсетът е Kirin 930 с 8 ядра и работна честота 2GHz. Основната камера на фаблета е 13МР и според компанията се представя чудесно дори, когато трябва да снима при намалено осветление. Освен това камерата разполага с възможност за промяна на фокуса на снимките след като са били заснети.

Камерата за видео разговори пък е 5МР с широкоъгълна оптика, което би трябвало да ви осигури добра панорама, когато си правите селфита. Фаблетът ще се продава в няколко варианта. Единият ще включва 2GB RAM и 16GB потребителска памет със сив цвят на корпуса. Другият пък ще разполага с 3GB RAM и 32GB потребителска памет, а корпусът ще е в тъмно златно. Предстои компанията да обяви подробности за старта на продажбите на MediaPad X2 и на кои пазари ще се продава той.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Фаблетите обикновено са с екрани, които диагонално варират между 5,01 и 6,9 инча (130 до 180 мм) Както ти казваш-чети. Може би този е "необикновен". Винаги е бил определящ размера на екрана,просто се учудих,че размера вече мина тези 7".
    Тод
  • [Quote]Фаблетите [B]обикновено[/B] са с екрани[/Quote] Чети...
    KOBRETI
  • http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%82
    Тод
  • Фаблет не се определя по размера, а по голям размер и възможност за гласови разговори. Ако ще и 10 инча да е, ако има глас, ще е фаблет...
    KOBRETI