Toshiba Satellite Radius 12 e Ultra HD 4K хибриден лаптоп

Toshiba Satellite Radius 12 e Ultra HD 4K хибриден лаптоп

Новините от Toshiba на IFA започват със Satellite Radius 12 – хибриден лаптоп с 5 режима на употреба и опционален Ultra HD 4K дисплей за изключително качество на изображението. Дисплеят е цветово калибриран и сертифициран от Technicolor заедно със софтуера Chroma Tune за Toshiba, който дава възможност за прецизиране на цветовете според съдържанието, което се разглежда. Satellite Radius 12 се предлага и с вариант с Full HD дисплей, като и двата модела имат яркост на екрана от 350 нита и залагат на IPS технология за широк зрителен ъгъл. Дисплеите са защитени от стъклото Corning Gorilla Glass NBT, което осигурява устойчивост от надраскване.

За мултимедийни забавления са осигурени високоговорители harman kardon с технология DTS Studio Sound. В допълнение Bluetooth Link позволява на потребителите да слушат музика през говорителите на Satellite Radius 12 от съвместим смартфон или таблет.  Лаптопът може да бъде конфигуриран с процесор до Intel Core i7, SSD диск с пространство до 512GB и 8GB RAM. Опциите за свързване включват високоскоростен USB 3.1 Type-C порт, поддържащ скорост на пренос на данни до  10Gbps и новия АС стандарт за безжична комуникация чрез Intel Dual Band Wireless-AC.

Устройствата осигуряват достъп и до новите функции в Windows 10 – Continuum за плавен преход на съдържанието и приложенията при превключване между отделните режими, Windows Hello за биометрична идентификация чрез вградената HD уеб камера и бутон за бърз достъп до Cortana. Satellite Radius 12 е с дебелина на корпуса от 15,4 мм и тегло от 1,32 кг, а батерията стига за 8 часа работа. Продажбите в Европа започват през последното тримесечие.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция