Най-тънкият телефон с Windows 10 Mobile

Най-тънкият телефон с Windows 10 Mobile

Титлата за най-тънък телефон, базиран на мобилната платформа на Microsoft, доскоро принадлежеше на Lumia 830, но японската компания Yamada Denki има нов претендент за първото място. Техният EveryPhone не само е най-тънкият телефон с Windows, но е и първият телефон с Windows Phone, който пристига от Япония. Устройството е с размери 154,8 х 78,6 х 6,9 мм. За сравнение, дебелината на корпуса на Lumia 830 е 8,5 мм. Що се отнася до техническите му характеристики обаче EveryPhone е доста скромен –  четириядрен процесор Snapdragon 410, 2GB RAM и 32GB потребителска памет, 5,5" дисплей с резолюция 720х1280 пиксела, 13МР камера с двойна LED светкавица, 5МР камера за видео разговори, LTE възможност и батерия с капацитет 2600 mAh. Цената на телефона в Япония е 324 долара.

Източник: Yamada Denki

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Да, и?
    PoceH_BS
  • [Quote] Използвал ли си Андроид смартфон по-скъп от 99лв.?[/Quote] А, ти повече от 350лв?
    Holon
  • Ти хубаво разбираш от телефони, това не фм оспорвам, ама манията ти да трябва говориш против другите потребители е силна и грозна. Знам, че няма да се съгласиш, не пиша за това, просто се надявам хората да спрат да ти обръщат внимание на обидите.
    muamamu1
  • [Quote]Що, с андроид управляваш совалка ли?[/Quote] До там все още не сме стигнали, но не е далече времето когато и това ще може да се прави. И да, много работи можеш да управляваш от Андроид смартфона си, ако го използваш за работа. [Quote]А Андроида ти и за Alo-alo не става защото докато набереш номера ще брадясаш...[/Quote] Мхм, ти в коя година живееш? Използвал ли си Андроид смартфон по-скъп от 99лв.? :D
    PoceH_BS
  • А Андроида ти и за Alo-alo не става защото докато набереш номера ще брадясаш...
    abando
  • Що, с андроид управляваш совалка ли?! Айде стига глупости!
    Вито
  • То оставаше и да не е стабилен и лек, като го използваш за ало-ало и фенерче... :D
    PoceH_BS