Интерфейсът HTC Sense 8.0 включва забавен freestyle режим

05 април 2016 08:57, прочетено 3466
0
Интерфейсът HTC Sense 8.0 включва забавен freestyle режим

Новата версия на интерфейса HTC Sense, която очакваме да видим през следващата седмица и в новия HTC 10, ще е снабдена с интересен нов режим за промяна на интерфейса. Това установихме докато разглеждахме новия Desire 825, който беше представен на мобилния конгрес през февруари. Макар и от по-нисък клас той също е снабден с версия на Sense 8.0, която следва започнатото с One A9 – HTC продължава да олекотява интерфейса като премахва повечето от своите приложения. Така например в Desire 825 вече няма галерия и вместо това е инсталирано приложението Google Photos.

Друго обаче ни направи впечатление. Телефонът отново предлага възможност за промяна на интерфейса чрез разнообразни теми, които го преобразяват напълно, но към тях вече добавен и нов freestyle режим за желаещите да експериментират с по-нетрадиционен изглед. Той заменя иконите на приложенията върху основния екран с разнообразни стикери – в снимките можете да видите част от наличните опции в единствената такава тема засега. Всеки от стикерите може да бъде свързан с избрано приложение, така че да го стартира. Компанията е включила и опция за скриване на надписите.

Този режим изключва мрежата, по която се ориентират иконите и уиджетите в класическия режим на интерфейса и буквално можете да поставите стикерите и другите елементи навсякъде върху екрана и дори един върху друг. Като цяло това е забавна опция за персонализация, която може да промени до неузнаваемост интерфейса на телефона. Desire 825 е снабден и със стерео говорители в конфигурация, която очакваме да видим и в HTC 10 – един в слушалката и втори в долната страна до microUSB порта. Говорителите звучат изненадващо добре и осигуряват силен звук, което предполага, че HTC 10 ще е още по-впечатляващ в това отношение.

Може да ви е интересно и това:
Ето кои телефони на HTC ще получат Android 9 |  HTC с нов исторически спад на приходите |  Схема показва как ще изглежда HTC U12 Life |  HTC работи по U12 Life с процесор Snapdragon 636 |  Започват продажбите на HTC U12+ в България | 

Тагове: HTC |  Desire 825 |  sense | 

Коментари: 0 | Твоят коментар

Промоции

HTC U11 Life

HTC U11 Life

450.00 лв.
399.00 лв.
Купи сега
HTC U11

HTC U11

850.00 лв.
750.00 лв.
Купи сега