LG G5 стигна и до българските магазини

LG G5 стигна и до българските магазини

Точно преди Великден започнаха българските продажби и на друг от очакваните с интерес смартфони – LG G5, който беше представен в края на февруари на мобилния конгрес в Барселона, където успя да грабне един куп награди за своята иновативна модулна технология. Ако са ви останали още пари преди празниците и свързаните с тях пътувания в страната и в чужбина вече можете да намерите смартфона в предложенията на Telenor и VIVACOM, a скоро и в тези на “Мтел”.

Освен това устройството е налично и в магазините на големите вериги за потребителска електроника като “Технополис” и “Техномаркет”. В търговския комплект на смартфона, който се продава за 1249 лв., влиза и модул CAM Plus за управление на камерата, който включва и допълнителна батерия, а освен това в магазините са налични и другите аксесоари като Hi-Fi Plus с B&O PLAY, очила 360 VR и камера 360 CAM.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Субсидиран? Кое му е субсидираното? Има я информацията. Но блог сайтовете, трябва да критикуват когато има за какво, не да облизват задните части постоянно... То за всичко е така. Хвалиш куцото магаре, после чакаш да върви като кон... ;)
    sladyrko
  • Всеки може сам да реши къде и как да купи даден телефон - без договор от магазин или субсидиран от мобилен оператор. Информацията е в интернет и всеки лесно може да си направи сметка как му излиза най-изгодно.
    chilko
  • Естествено, че се плаща на сайтовете, за да промотират офертите на операторите.
    th3bigb0