Нови снимки показват добавката на Hasselblad за Moto Z

Нови снимки показват добавката на Hasselblad за Moto Z

Точно след седмица Lenovo организира пресконференция в Берлин преди началото на изложението IFA, на която ще сподели новини за интересни продукти в разнообразни категории – лаптопи, таблети, смартфони, геймърски системи и аксесоари. Сред тях може би ще бъде очакваният по-евтин модел в серията Moto Z – Moto Z Play, за който се предполага, че ще е съвместим с наличните модули за по-скъпите си събратя.

На събитието вероятно ще дебютират и нови модули и не е изключено един от тях да носи логото на Hasselblad.  Вече стана дума за разработения от шведската компания фотографски аксесоар, който ще може да превърне смартфоните в истински фотоапарати, като ги снабди с допълнителен сензор, 10х оптично приближение, ксенонова светкавица и хардуерни бутони за управление.

Докато чакаме официалните детайли, в интернет се появиха снимки, които осигуряват поглед към интересната джаджа и потвърждават наличието на 10х оптика (4.5 – 45 мм) с бленда в диапазона f3.5 – 6.5. Устройството има вид на стандартен фотоапарат и ще се фиксира чрез магнити към гърба на смартфоните. Като цяло разработката изглежда по-удобна от външните камери, които предлагат компании като Sony и Olympus, и ще е интересно да видим какво качество на изображението осигурява.

Източник: Moto G3


Втора употреба с гаранция