Android 7.0 ще получат 15 смартфона на Motorola

Android 7.0 ще получат 15 смартфона на Motorola

В края на септември стана ясно, че Moto Z и Moto G4 ще получат Android 7.0 през последното тримесечие на годината, а тогава Motorola обеща, че по-късно ще сподели повече подробности за останалите модели, които подлежат на ъпдейт до най-новата версия на платформата. Броени дни след това обещание притежаваната от Lenovo компания публикува в сайта си списък с 15 модела, които ще получат Nougat и идващите с нея екстри като улеснена многозадачна работа, подобрен контрол над нотификациите и удължен живот на батерията.

Motorola отново потвърждава, че обновяването ще започне през това тримесечие и първо ще достигне до сериите Moto Z и Moto G4, а след това и до другите модели. Ето пълен списък с всички устройства, но трябва да отбележим, че от няколко дни новата версия вече е налична за Nexus 6.

Moto G (4th Gen)
Moto G Plus (4th Gen)
Moto G Play (4th Gen)
Moto X Pure Edition (3rd Gen)
Moto X Style
Moto X Play
Moto X Force
Droid Turbo 2
Droid Maxx 2
Moto Z
Moto Z Droid
Moto Z Force Droid
Moto Z Play
Moto Z Play Droid
Nexus 6

Източник: Motorola

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Те така зарязаха N8-цата. Имаше още неща да доизпипват, ама ... лош късмет :D. Поне спрямо Symbian^3 имаше огромно подобрение с актуализацията до Belle :).
    stanchev36
  • Част от политикана на Apple е да ти натресат ъпдейт, който да направи телефонът ти (или iPod-a) почти неизползваемо бавен и да те "убедят" колко много се нуждаеш от ъпгрейд! :D
    Navo
  • +1 Android е наистина хубава платформа, но този проблем с актуализациите кара доста хора да се откажат от платформата.Iphone 5 е на годините на Galaxy S3/ Note 2, но за разлика от Iphone-а Samsung-зите от тези години отдавна са спрени, същото беше и преди години още с първият им Galaxy S модел. За разлика от конкурентите му тогава (Iphone 4,Nokia N8) Samsung-a беше спрян първи от поддръжка.
    stanchev36