Още снимки на Samsung Galaxy S8 и на аксесоарите за него

Още снимки на Samsung Galaxy S8 и на аксесоарите за него

Премиерата на Samsung Galaxy S8 ще е точно след седмица, но благодарение на Ивън Блас (@evleaks) вече можем да разгледаме устройството в големи подробности от всички страни. Поредната серия от изображения показва телефона в три от очакваните цветове (черно, сребристо и виолетово сиво) и дава по-добър поглед към задния панел, който съдържа основната камера, около която се намират светкавица/сензор за пулс и скенер за отпечатъци. Последното е най-противоречивото дизайнерско решение, защото неминуемо ще доведе до по-често зацапване на лещата на камерата. Все пак нека не забравяме, че устройството ще включва и технология за отключване чрез сканиране на ириса, а за нея се твърди, че ще работи много бързо. Предната част и на трите варианта е черна, което е добър ход от страна на Samsung.

Междувременно от Германия се появиха детайли за няколко от аксесоарите, които ще съпътстват смартфоните. Компанията подготвя нова външна батерия EB-PG950 с капацитет 5100mAh, която ще има USB Type-C порт и ще поддържа 15W бързо зареждане. Батерията ще е налична в сиво и синьо и ще има препоръчителна цена 70 евро. Другото очаквано устройство е докинг станцията DeX, която ще осигури възможност за връзка на телефона с монитор и клавиатура. Джаджата предлага HDMI изход (4K @ 30fps), два USB 2.0 порта и дори Ethernet интерфейс. Откриваме още външно захранване и система за активно охлаждане. Този аксесоар ще струва 150 евро. Без съмнение корейската компания е подготвила изобилие от други аксесоари – разнообразни калъфи, батерии и протектори, но пълните детайли ще знаем на 29 март.

Препоръчани оферти


Втора употреба с гаранция

  • Най-после махнаха гадния бутон отпред.
    anatol06
  • Най-после Samsung без гадния бутон отпред.
    anatol06
  • На мен май сивия най-много ми харесва, но реално всички са готини. Те всички ще се с черен панел отпред, което е готино. Трябва да се види на живо как ще стоят. Иначе батерията е симпатична, ама каква е тази цена от 140лв за 5100mAh :(
    board