Google Play Store с нови възможности за управление на приложенията

Google Play Store с нови възможности за управление на приложенията

След кратък период на бета тестове Google започна масовото разпространение на обновяване на магазина Play Store, което носи някои промени в секцията “My apps & games”. Тя се е сдобила с отделна секция за ъпдейти на инсталираните в устройството приложения, която замества раздела за абонаменти. Обновяването на отделните приложения вече става по-лесно, защото може да го стартирате директно от списъка, без да се налага да влизате в страницата на всяко от тях. Добавен е бутон за проверка за ъпдейти, а освен това Google е улеснила и инсталирането на приложения от вашата библиотека, без да се налага да отваряте страницата на всяко от тях. Направена е и известна промяна в дизайна на списъците и те вече са значително по-компактни, за да може на екрана да се показва повече информация.

Има и други модификации и те могат да бъдат открити в секцията с инсталирани приложения. В нея се е появила нова възможност за сортиране на софтуера по азбучен ред, размер, последно обновяване и последна употреба, която осигурява удобен начин за управление на приложенията в телефона – така лесно може да видите кои от тях не сте използвали от месеци, за да ги премахнете от телефона или пък заемащите много място (отчита се и изтегленото съдържание). Ъпдейтът има и някои недостатъци и сред тях е премахване на възможността за масовото инсталиране на повече приложения от библиотеката. Новата версия на Play Store явно се разпространява на етапи, защото е активна само в един от телефоните в редакцията ни.

Източник: Android Police

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Това е от версия 7.8. Новината се отнася за версия 7.7, тоест предишната версия.
    AVKansazov
  • Днес ми се обнови иконата на Google Play и нотификацията горе за инсталирано приложение. Други промени не виждам.
    ronnie
  • [Quote]Тия неща ги имам още от ноември 2016! [/Quote] А аз ги имам още от преди да имам телефон,бях с грамофон но без андроид.:D
    Диян
  • Аре бе, както винаги ще помрънкате помрънкате и ще свикнете.Все от нещо ще има недоволни - я що на фейса му изчезнал някой бутон, я що на месинджъра му сменили интерфейса, я що туитъра станал на български и т.н. Всички промени пораждат мрънкане, особено от хората които мразят промените.
    AVKansazov
  • На 5,5 ако кажеш,че е малко:D
    vertu76
  • Малки са ви телефоните , при мен е екстра , супер удобно !:D
    kan4oto72
  • Отврат..(no)
    vertu76
  • Не ми харесва. Много малки икони!!!(no)
    apolon25
  • Малко не са го докарали на външен вид
    ipolit
  • Ако още не ви се е обновил, изчистете си кеша на Play Store-а и ще дойде. Като цяло ми харесва, единствения недостатък са по-малките икони.
    m.martinov
  • Имал... дрън дрън.Тия промени ги анонсираха преди месец и ми се активираха тогава само на миникса(който сега е единствения с актуализиран магазин до 7.7)а не съм ставал бета изпитател.Преди 3 дни тръгнаха вече и на всичките ми устройства. Бутона за обновяване не върши работа, ако скоро си проверявал за обновления и излезе нова версия на приложение за да го видиш пак трябва да чистиш кеша.Иначе новото меню е по-удобно и прегледно с повече информация.
    AVKansazov
  • Чудесно! Хубавото на Гугъл плей актуализациите, е че не разчиташ на Самсунг да пусне ъпдейт :D
    hddsoft
  • Щото съм Бета изпитател разбира се (yes)
    kan4oto72
  • и как ги имаш от Ноември, след като сега си обновиха приложението...
    maxito2