Рециклираната версия на Galaxy Note7 ще се появи в Корея през юни

Рециклираната версия на Galaxy Note7 ще се появи в Корея през юни

В края на миналия месец Samsung потвърди, че се кани да върне Galaxy Note7 на пазара чрез рециклирана версия, която ще се предлага в избрани страни. Компанията обяви, че по-късно ще разкрие подробности за наличност и цени и все още очакваме да го направи, но междувременно от Южна Корея се появи информация, че местната премиера на телефона е планирана за края на юни. Според ETNews новата версия, която може да се казва Galaxy Note7R, ще се предлага от всички основни местни оператори (SKT, KT и LG), а цената й ще бъде значително по-ниска. Говори се, че устройството ще струва 700 000 вона (567 евро), което е по-малко от първоначалната цена преди година от 988 900 вона (802 евро).

Най-съществената промяна най-вероятно ще засегне батерията, като се предполага, че ще бъде заменена с нова с капацитет 3000-3200 mAh. Устройството най-вероятно лесно ще спечели фенове, защото като се изключи проблемната батерия, беше оценено изключително високо от потребители и експерти. Новата цена ще позиционира Galaxy Note7R като по-достъпна алтернатива на Galaxy S8, която в допълнение на скенера за ириси, двустранно извития дисплей и симетричния водоустойчив корпус ще предложи и стилус S Pen. Освен това устройството ще запълни периода от няколко месеца преди появата на Galaxy Note 8 в края на август или началото на септември.

Източник: Android Authority

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Цената е бомба. :D Тея верно ли си мислят, че след пълния провал на Note 7 някой ще даде над 500 евро за телефона. Луди.
    Вито
  • Да, бе, ама цената за телефон от минлата година...
    muamamu1