Samsung отхвърля слуховете за дефект в дисплея на Galaxy S8

Samsung отхвърля слуховете за дефект в дисплея на Galaxy S8

По време на конферентния разговор след обявяването на рекордните финансови резултати за тримесечието представители на Samsung отхвърлиха слуховете, че новите смартфони Galaxy S8 и Galaxy S8+ имат дефект в дисплеите, който води до придобиването на червен оттенък. Компанията завява, че е провела подробна инспекция на устройствата, за да гарантира тяхното качество, и не е открила никакви проблеми. Според нея заради естеството на Super AMOLED на дисплеите може да се появят естествени разлики в показваните цветове, а потребителите могат да ги оптимизират според своите предпочитания през настройките. Според The Investor компанията отново е посочила, че възнамерява да пусне софтуерен ъпдейт, който ще осигури на потребителите по-голям контрол над цветопредаването.

Източник: The Investor


Втора употреба с гаранция

  • На мен ми е удобен. Корпуса му реално е по-тесен от статия ми S6 Edge и добре пасва в ръката. Сега разбира се, че като съм го хванал ниско, не мога да дръпна щората без да сменя захвата. Но това е цената на по-големия дисплей, а той определено си заслужава. Радвам се, всичките ми игри тръгват на пълен екран, нещо за което се притеснявах в предвид странната пропорция на дисплея.
    board
  • Добре, а удобен ли ти е? Вчера ми се налагаше да го плъзгам в ръката нагоре надолу, докато ползвам менюто и бутоните отдолу и отгоре. Леко затормозяващо ми се стори.Сигурно се свиква.
    buttman
  • Както има доволни, така винаги има и недоволни. Честно казано и аз очаквах повече от камератата, не че е толкова лоша, просто мислеш, че ще е по-добре. Звукът на слушалките си е на добро ниво за мен. Кой телефон идва с по-добри слушалки в комплекта?
    board
  • [Quote]Нямам никакви намерения да си губя времето в безсмислени спорове... [/Quote] Това го разбрах.:)
    buttman
  • Дам, има нещо сбъркано и в камерата, ама сега Николай ще дойде да обясни как със ъпдейт, ръчни настройки и леене на куршум всичко е наред. Ето чудесна статия със съпоставени телефони, всеки да си прецени коя снимка му харесва най-много. https://www.slrlounge.com/top-5-smartphone-cameras-which-is-best/ Подсказвам преди да сте натиснали да разкриването кой апарат кой е - това лилавото на В позиция, с бял баланс към магента е нещо, което има дисплей 18:9... :X(whistle)
    arakchiev
  • Най-странното е, че камерата не се представя добре. Много отрицателни отзиви се събраха. Казват, че звукът със слушалките от комплекта не е на ниво ?! [Quote]Пользуюсь S8+ с 19 апреля. Экран большой, белый цвет отображать не в состоянии, смесь красно-зелено-синего. Хотлайн Самсунга послал лесом, ждите обнровления. Лоток для симки и флэшки из дешевого пластика, карты плохо фиксируются, вставлять надо очень аккуратно. Галерея некорректно отобтажает геотэги, [/Quote] [Quote]Перешел на s8 с htc one m8. Оплачивал телефон заранее что бы получить камеру в подарок, с камерой прокатили, сказали при поступлении можно будет забрать в розничном магазине. Из минусов: 1. Амолед под углами немного меняет цвета, после хорошего экрана htc это меня огорчает. 2. Иногда подтормаживает, не реагирует на кнопки меню, закономерности никакой при этом нет и память чиста от фоновых приложений. 3. Оболочка оляповатая, темы в большинстве своем сделаны для корейских школьников. Тёмных тем мало, очень много платных тем оформления которые даже не содержат пакетов мелодий. После htc реально мрак. Еще бесит, что в папке отображается куча маленьких иконок, зачем? Проще было сделать 4 иконки как у всех. Мелодии звонков не интересные, звучит звонок громко, но грубо. 4. Один динамик, часто при просмотре ютуб его закрываешь. После htc для меня тоже минус.[/Quote] [Quote]Весь день сравнивал снимки с камеры S8 и моего Note5. Итог - отменил предзаказ. Такого хренового качества фото во флагмане 2017 года я просто не ожидал[/Quote] [Quote]Эльдар, может быть я что-то не понимаю, но мне звучание наушников AKG из комплекта совсем не понравилось (басов совсем нет). Подключил Sennheiser CX300II и они зазвучали намного лучше. Так и должно быть?[/Quote]
    buttman
  • Като не те интересуват, кой търсиш тук? Пускаш мнения, които трябва да четем и да уважаваме, но чуждото мнение винаги е грешно? Хубаво, че сайтът се храни от такива глупаци като теб, иначе отдавна нямаше да те има. А твоята информация като е базирана на една бройка, по-вярна ли е?
    muamamu1
  • [B]Слабо ме интересуват мнения на хора, които не познавам[/B], а още по-малко на такива от, които нямам положителни впечатления от коментарите им във форума . Ако обичаш, просто подминавай това, което съм написал. Нямам никакви намерения да си губя времето в безсмислени спорове... Сам се сещай, какво имам предвид. [B]Освен това нямаш телефона за да твърдиш, каквото и да е [/B]само на базата на информация (която може да е дезинформация) от нета.
    nikolaiii
  • nikolaiii Дата: 27.04.2017 17:02 Кофти е обаче, че не можеш да докажеш, това, което си написал ... Нормално... Завистта е типично човешко "качество" за някои хора и просто им е трудно да я крият. ------ Знам, че английският език ти е непознат, но помоли някого да ти го преведе. http://www.gsmarena.com/update_fixing_samsung_galaxy_s8_red_tint_issue_to_arrive_month_end-news-24654.php ---- http://www.gsmarena.com/galaxy_s8_users_report_trouble_with_wireless_charging-news-24718.php
    ronnie
  • Гледах видео,в което батерията се надува,но не се запалва.Обвита е с някакво фолио.
    engadget
  • Не всичко е завист. Особенно при Самсунг. Много хубав телефон, ама ти си яко зомбиран, съвсем сериозно. С очи да видиш, ще качеш, че имаш проблем с очите. Случва се техника е, или ще го оправят както казаха с Ъпдейт (можело уж да се оправи), или хората ще си ги ползват така. Както колегата който го има е писал, много от тези на които го е показал не са го забелязали. Не е кой знае какво. Повече бих се тревожил, ако има пак проблем с батерията :)
    sladyrko
  • Моя S8 има лек червен отенък в дясната страна на дисплея при бял фон. Вижда се трудно, дори някои хора на които го показвах, не можаха да го видят, но отклонение си има. Във всякакво друго цветопредаване дисплея е просто перфектен.
    board
  • [b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
    nikolaiii
  • [B]ronnie [/B] Стига си плямпал глупости за нещо вероятно ще видиш през крив макарон :D
    obje
  • В известния руски сайт, коментарите под ревюто на S8. Има оплаквания от дисплея. В Технополис днес образците бяха с нормални дисплеи.Цветопредаването може да се настройва в широки граници. Но ми се сториха доста неудобни. Най-вече сензора и виртуалните бутони долу.
    buttman
  • Нарочно ги пускат дефектни - виж им продажбите са нагоре и се купуват повече от всякога. Хората това търсят, иначе защо ще си сменят всяка година телефона ако няма някакъв проблем :D
    abando
  • Те и за батериите казаха, че "компанията е провела подробна инспекция на устройствата, за да гарантира тяхното качество, и не е открила никакви проблеми", но в крайна сметка са вътрешно с последната им Note серия...
    Вито
  • Напротив,проблемите с дисплея и бързото зареждане са реални!
    ronnie