Ето как ще изглеждат Lenovo Moto G5S и Moto G5S Plus

Ето как ще изглеждат Lenovo Moto G5S и Moto G5S Plus

В края на февруари Lenovo представи телефоните в серията Moto G5, но очевидно компанията не приключила с добавянето на модели в нея и скоро ще ни изненада с още две устройства. Наскоро видяхме снимка с мобилното портфолио на компанията за тази година, която разкри, че предстои излизането на още два модела G5, но към имената им ще бъде добавен индекс S. Докато чакаме официалното представяне, което едва ли е далеч, в интернет се появиха детайлни снимки на двете устройства.

Първо източник на Android Authority ни показа в подробности как ще изглежда Moto G5S в сиво, златисто и синьо. Предната част на телефона прилича много на Moto G5 и G5 Plus с овален сензор за отпечатъци под дисплея, а върху задната част откриваме голяма кръгла зона за камерата. Устройството има метален корпус с ленти за антените, което подсказва, че батерията няма да подлежи на смяна, но това не е изненадващо. От Moto G5S очакваме 5,2” дисплей с full HD резолюция.

Малко след това сайта MySmartPrice ни показа и как ще изглежда и втория от двата нови модела – Moto G5S Plus в сиво, сребристо и златисто. Без никаква изненада телефона прилича на своя по-малък събрат, но предлага двойна основна камера, което става за пръв път в портфолиото на Motorola. Отново предлага метален корпус и овален сензор за отпечатъци, а споделената наскоро информация разкри, че предложи 5,5” дисплей отново с full HD резолюция. Иначе и двата смартфона имат предна LED светкавица за селфи снимки с подобрено качество, а освен това са снабдени със стандартни жакове за слушалки.

Източник: Android Authority, MySmartPrice

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция