OnePlus потвърди визуалната прилика на OnePlus 5 с iPhone 7 Plus

OnePlus потвърди визуалната прилика на OnePlus 5 с iPhone 7 Plus

Очакваният на 20 юни OnePlus 5 наистина ще прилича на iPhone 7 Plus, което се подсказа от изтеклите наскоро снимки. Това става ясно от публикувано от компанията в Twitter изображение, което показва и наличието на хоризонтално разположена двойна основна камера. Снимката разкрива метален заден панел с нова конфигурация на лентите за антените, които са изместени към края на корпуса, а липсата на сензор за отпечатъци върху гърба подсказва, че компанията е запазила позицията под дисплея.

За разлика от устройството на Apple телефонът на китайската компания вероятно запазва стандартния жак за слушалки. Заедно с това OnePlus сподели видео, което демонстрира разликата в качеството на звука при заснемане на шумни събития като концерти. Както можете да се уверите сами от приложения клип OnePlus 5 се справя с тази задача значително по-добре от неговия предшественик OnePlus 3T. Припомняме, че по-рано днес се появи информация, че цената на устройството в Европа може да се повиши с около 100 евро спрямо OnePlus 3T.

Източник: OnePlus форум

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Всичко се преписва от Айфона, те са модел на подръжание и с право, все пак правят най-добрите смартфони на света. Иначе за китайски боклук е доста скъпичак това едно по пет.
    sofiavarna
  • Впрочем, Mi6 със 128GB струва ок. 530 долара. Сигурен съм, че за него са дадени пари, за да се разработи поне дизайна. :D
    muamamu1
  • Ако за теб 590 долара спадат в категорията "евтин флагман", имаш странни представи за евтино. Все пак, това са 1,030 лева ПРЕДИ вноса в Европа (сложи още 50-100 лева). Фактът, че в последните години флагманите станах по 1,500 лева изобщо не оправдава OnePlus, особено когато имаш предвид, че те поддържат само по 1-2 модела на година. Около 600 долара вървяха масово флагманите миналата година в Щатите. Не виждам нищо общо с политиката на компанията, когато аз притежавах техен модел. :)
    muamamu1
  • Кой от известните флагмани е с 8 рам и 128 памет и струва 590 долара?
    Вито
  • Ехееееее, отиде... Жалко, че ще продължават да се продават моделите им. Смешно е да развиеш комапнията си, представяйки моделите си като евтин вариант, който по-нищо не отстъпва на остналите флагмани, за да можеш просто да се превърнеш в поредната скучна марка, която не се отличава с нищо, но иска все по-високи суми. OP3 > OP3T + 30 долара OP3T > OP5 + 50 долара За копиран дизайн и чист Android, които предполагат минимални инвестиции, съвсем изнагляха.
    muamamu1
  • Цените в Amazon Индия са: 6/64Gb - 512$, 8/128GB - 589$. Начало на продажбите - 22 Юни.
    ronnie
  • Всеки прави грешки :D
    mobili
  • Смешното е че 1+ 3T има по- добър дизайн и сега го кастрират.
    A4i
  • Напълно логично е да прилича на продукт от Купертино, все пак Never Settle(мотото на 1+) е директен цитат от реч на Джобс.
    mobili
  • Голям смях с тези китайци ей.
    A4i
  • [Quote] Ето ексклузивно превю на Iphone 8 plus:[/Quote] Егати, голям смях хахахахахахаха
    Вито
  • Има и бг меню :D
    dxv_pro
  • Хак да им е. Китайци ще ми слагат самсунгска цена. Айде у лево!
    tzincbg
  • Ето ексклузивно превю на Iphone 8 plus: https://m.9gag.com/gag/aKV042b
    tzincbg
  • Пропуснаха цифрата 4, защото носела лош късмет, но с тоя дизайн и тая цена това ще е последния им модел. Толкова ли са бездарни, че не могат да измислят собствен дизайн? А и хабер си нямат, че адвокатите на педала ще ги спукат от съдене.
    dxv_pro
  • Това са пълни глупусти което си написал. То това заглавие го има в половината водещи уеб сайтове за технологии. Кой знае в какво ресторантче работиш вечер, но по интернет си действащ юрист. Ако беше така както мислиш досега половината сайтове за технологии щяха да са спрени 1000 пъти, само разгледай новините за една седмица назад. А сайтове за спортни новини сигурно нямаше да съществуват. Трябва да си гледал някой филм снощи, за да се надъхаш така.
    feuer34
  • Еми така е, всички сте си взели изпитите, всички сте много умни, много знаете на думи, ама кой да действа в тази малка държава? Това ни го казваш, за да се хвалиш ли? Защото много, ама много ме съмнява да искаш да спасиш сайта от някое дело. Д'**а пи**омеровците в тоя' сайт.
    muamamu1
  • Показаното от тази снимка е достатъчно от Епъл да им вземат акъла. Всички копират, ама това вече е доста грубо.
    Ванката
  • Има някаква разлика в извивката на задния панел и издадената част на камерата, но приликите са повече от разликите.
    chilko
  • Взел съм си изпита по Обща теория на правото, където е теория на тълкуването. Заглавието може да се обобщи така: "Компанията Х потвърди нарушаването на интелектуалната собственост на компанията У" Само че компанията Х в съобщението си никъде не споменава компанията У. Следователно твърдението, че Х е потвърдила нарушаването на интелектуалната собственост на компанията У е невярно и води до оронване на престижа на въпросната компания. Аз имам за вас следния въпрос: преди да ме попитате дали съм чел статията, разбрахте ли, че в поста си пиша само за заглавието?
    TRG