Новата версия на Apple Watch има LTE възможности

12 септември 2017 21:02, прочетено 10476
0
Новата версия на Apple Watch има LTE възможности

Както очаквахме, на днешното си събитие Apple представи третото издание на часовника Apple Watch, което е снабдено с LTE възможности за връзка, така че може да работи самостоятелно, без да е свързано със смартфон. По този начин потребителите ще могат да слушат стрийминг музика от Apple Music и дори да провеждат разговори, което се случва за пръв път в серията. Нещо повече – екранът ще се ползва като антена за мобилните възможности, а освен това е добавен чип W2 за управление на Wi-Fi и Bluetooth връзките. Часовникът запазва познатия дизайн, но добавя високоговорител за употреба със Siri и подобрява възможностите за отчитане на различни здравни и фитнес параметри.

Устройството предлага нов механизъм за регистриране на пулса и ще показва съответната стойност при всяко вдигане на ръката, за да проверите колко е часът, а освен това устройството постоянно ще преизчислява базовата честота. Сред другите особености са нов двуядрен процесор и батерия за 18 часа работа при смесена употреба. Часовникът ще се предлага в златисто, сребристо и сиво, а освен това ще има керамична версия в бяло и сиво. Стандартното издание на Apple Watch Series 3 ще струва 329 долара, а версията с LTE ще е на цена 399 долара. Компанията ще продължи да предлага модела Series 1 на цена 249 долара. Предварителните поръчки започват на 15 септември с начало на продажбите на 22 септември. Малко по-рано, на 19 септември, ще стартира разпространението на новата операционна система watchOS 4.

Може да ви е интересно и това:
Корейски оператор пуска iPhone 3GS пак в продажба |  Apple забрани приложения за добив на криптовалути в App Store |  Apple ще предложи iPhone с LCD дисплей и догодина |  Apple потвърди, че ще блокира достъпа на устройства като GrayKey до iPhone |  Apple ще премине към USB-C през 2019 година | 

Тагове: Apple |  watch | 

Коментари: 0 | Твоят коментар