Samsung готви сериозни промени за А-серията

10 октомври 2017 09:09, прочетено 9079
3
Samsung готви сериозни промени за А-серията

Според последните слухове Samsung планират да направят почти революционни промени в устройствата от A-серията, които в голяма степен ще заличат разликите между нея и флагманите на корейския гигант. Според сайта SamMobile в новите издания на устройствата, които са във финален стадий на разработка, ще видим Infinity Display и двойната камера, която дебютира в Galaxy Note 8 преди месец. Към момента се счита за сигурно, че новите представители на A серията ще продължат да бъдат водо- и прахоустойчиви, а Infinity дисплеят, който за първи път бе представен в Galaxy S8, се счита за почти сигурен.

Според последните детайли двойната камера ще бъде налична в A5 (2018) и A7 (2018), което на практика означава, че само най-базовият A3 (2018) ще бъде със стандартна камера. Подобрения се очакват и при процесорите, а батериите също ще бъдат с повишен капацитет. Най-любопитното е, че новата A серия вероятно ще бъде доставяна с Android 7.0, въпреки че вече е налична и по-новата версия на операционната система. Тя обаче ще бъде добавена на по-късен етап чрез ъпдейт. Очакванията са новата A-серия да се появи в продажба в началото на 2018 г., а нововъведенията в нея вероятно ще доведат и до повишение на цените на устройствата.

Източник: SamMobile

Може да ви е интересно и това:
В началото на 2019 Samsung планира да пусне смартфон със 7" сгъваем дисплей |  Бюджетният Samsung Galaxy Grand Prime Plus (2018) може да има скенер за ириси |  Ето и официално изображение на Samsung Galaxy Note9 |  Samsung подготвя Galaxy J6 Plus |  Huawei Mate 20 Pro ще ползва гъвкави OLED панели от BOE | 

Тагове: Samsung | 

Коментари: 3 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: solo5 , 10 октомври 2017 17:26 Отговор

С такава политика освен да загубят още малко парички, друго не ги чака.
Преди няколко години нямаше телефони над 800-900лв, сега средният клас ще е на такива цени.
Добре, че Xiaomi и Huawei също произвеждат добри апарати.
Ще има какво още да „откраднат” от общия пазарен дял за сметка на Samsung

Автор: ipolit , 10 октомври 2017 11:25 Отговор

Ако А3 изглежда по този начин и запазят дисплея под 5 инча, може да се окаже доста приятно телефонче.
А двойните камера са пълни глупости и въобще не мисля, че имат отношение към мазането в портретния режим. Всичко е селект, инверт и блър. Въпросът е кой има най-добрия алгоритъм за селектирането на близките обекти.

Автор: aladin , 10 октомври 2017 09:55 Отговор

Цената ще започва от 499 евро.