И Huawei Honor 7X залага на 18:9 дисплей

И Huawei Honor 7X залага на 18:9 дисплей

През следващата седмица Huawei ще ни представи моделите в серията Mate 10, част от които ще имат дисплей със съотношение 18:9, но компанията вече започна да анонсира продукти с такова екранно съотношение и продължава да представя нови. Наскоро писахме за модела Mate 10 Lite, който се продава под няколко различни имена според пазара (Nova 2i в Малайзия, Maimang 6 в Китай и Honor 9i в Индия), но междувременно китайската компания анонсира още едно устройство, което може да се приеме за първото подобно в серията Honor. Това е Honor 7X, който осигурява 5,93” дисплей с резолюция 1080 x 2160 пиксела и осемядрен чипсет Kirin 659.

Оперативната памет е 4GB RAM, а освен това откриваме 32GB – 128GB разширяема памет, двусимови възможности и батерия с капацитет 3340mAh. Основната камера е двойна, като комбинира сензори с резолюция 16МТ и 2МР, а за селфита има 8MP предна камера. Устройството работи с Android 7.0 с интерфейс EMUI 5.1 и ще се продава в Китай от 17 октомври на цена от 1300 юана (167 евро) за версията с 32GB памет, 1700 юана (218 евро) за тази с 64GB памет и 2000 юана (257 евро) за варианта със 128GB памет.

Източник: GSMArena

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • 190 евро за 32 GB -та версия. Дано за черният петък падне малко.
    aladin
  • За облак ползвам айклауд и си плащам за 50 ГБ месечно. Там съхранявам една част, която е най-важна за мен за бакъп. На айпада имам още 58 ГБ свободни от 128 ГБ. Имам сигурно 20 ГБ само в снимки, още толкова във видеа и 10-на ГБ в приложения. Айфона ми е само 16 ГБ и всичко ценно съм го метнал на облака. Общо взето съм на принципа - по-добре да имам и да не ми трябва, отколкото да нямам, а да ми трябва!
    Ванката
  • Не беше целта да се заяждаме. Ясно е, че има хора, които имат голям архив и си го носят с тях. Аз не мога да си обясня, не защо ползват голям архив, а защо с този безплатен нет и безплатни облаци всичко трябва да е качено в паметта на телефона. Всичко, което е архив според мен е за облак или за хард диск според това, за какво се ползва. Аз вярвам, че многото файлове и обем информация в паметта затормозяват телефона заради индексиране на данните P.S. Един от най-ценните ми архиви е папка със световна художествена литература с обем 3,76GB с 12590 текста от 1415 автора и си я държа на google drive. P.S.2 Ще помоля някой администратор да отдели постовете за обема памет в отделна тема, тъй като според мен са важни, а е очевидно че нямат място в тази тема
    solo5
  • [Quote]глупости[/Quote] Ето това ви е проблемът на много от вас - мислите само от гледната точка на собствения си задник - "на мен щом не ми трябва на теб за какво ти е".За теб може да са глупости за друг не са!
    AVKansazov
  • [Quote]потребителите си пълнят паметта с глупости - снимки, музики, че и филми и игри, щото си нямат никаква друга работа[/Quote] То за това е паметта на телефона, да съхраняваш информация която искат да им е под ръка по всяко време .
    kleiamandes
  • Никога не съм имал нужда от повече от 2Гб памет, общо взето на толкова се инсталират ползваните от мен приложения. От там натаък всичката си стои празна, докато не продам телефона. За Сд карта да не говорим - имам някъде захвърлени от времената, когато телефоните бяха с под тези 2гб ром Без да изпадаме в спорове и коментари, но съм напълно наясно, че 95% от потребителите си пълнят паметта с глупости - снимки, музики, че и филми и игри, щото си нямат никаква друга работа. :D
    rumbo
  • solo5 само снимките ми са 28 Gb на този момент ,видео 17 gb , таблици и проекти 4 gb.Аз работя през телефонът си.На хора като мен ( не използващи настолно у-во ) понякога се налага да си носят и флашки с microUsb. Блазе ти за нуждата от малко пространство .
    kleiamandes
  • Не че нещо, ама за какво ползвате 128GB памет в телефон? Аз като прочета за телефони с 128GB и 256GB памет се учудвам много за какво се ползва. Според мен всичко е само маркетинг и грандомания. За мен 32GB е напълно достатъчно. Да кажем, че аз не отговарям на масовия потребител, но повече от 64GB освен че е излишно товари и цената на телефона. Да не говорим, че с тези безплатни облачни пространства най-вероятно и всичко над 32GB е лакомия
    solo5
  • Да си призная честно и на мен ми хареса много това телефонче. Средния вариант покрива идеално нуждата ми от вградена памет, и ако сега съм тръгнал на пазар, ще изчакам него от операторите. Не разбрах само, телефона има ли възможност за разширяване на паметта със СД -карта? Защото ако е само вградената, то тогава за мен варианта 128 ГБ е най-добър. Не че ще пазарувам, просто доуточнявам.(yes)
    Ванката
  • Цените ще са от $198, $258 или $304, в зависимост от обема на вградената памет. В БГ тези цени най-вероятно ще са в евро и през оператор
    solo5
  • Няма как да стане след като е обявен за 250евро https://www.gsmarena.com/huawei_honor_7x-8880.php
    ESM