Viber стана на 7 и по случая раздава подаръци за 7 милиона долара

07 декември 2017 13:06, прочетено 9889
2
Viber стана на 7 и по случая раздава подаръци за 7 милиона долара

Популярното приложение за комуникация Viber навърши 7 години и това се оказва добър повод да раздаде малко подаръци. Всъщност думата малко не описва добре предложението, защото общата стойност на подаръците е 7 милиона долара – те са различни и варират между Viber Out кредити на стойност 0,5 – 3 долара и кодове за безплатно изтегляне на някой от най-популярните платени стикери. За да се възползвате от предложението, трябва да последвате официалния чатбот на Viber на този адрес и след това да изпълните инструкциите.

В официалния блог на Rakuten Viber изпълнителният директор Джамел Агауа посочва, че от началото на съществуването си компанията винаги е поставяла на първо място личното пространство на потребителите и  досега е останала вярна на своите принципи да не продава личните данни на други страни. Според Агауа това отношение се е отплатило и е довело до ръст в потребителите – с 20% само за тази година, а приходите са се удвоили. Viber въвежда пълно криптиране на информацията през пролетта на миналата година и така никой друг (дори компанията) не може да получи достъп до съдържанието на потребителските разговори и чатове.

Източник: Viber

Може да ви е интересно и това:
Бъдещето на Viber – електронната търговия и общностите |  Едва 3% от българите изпращат SMS всеки ден |  Viber позволява да смените номера си, без да загубите чатовете |  Viber иска да купуваме стоки и услуги през чат прозореца |  Viber вече може да възпроизвежда YouTube клипове в чатовете | 

Тагове: Viber | 

Коментари: 2 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: Nik_21 , 07 декември 2017 22:59 Отговор

Колко хубаво си беше в началото без стикери и простии, които наблъскаха в последствие, за да печелят пари.
Точно така е, простотиите станаха прекалени и намерих изход от положението. Изтеглих и си инсталирах от APKPure for Android една от първите версии на Viber и забраних актуализирането на приложението.

Автор: centur , 07 декември 2017 22:14 Отговор

Колко хубаво си беше в началото без стикери и простии, които наблъскаха в последствие, за да печелят пари. Така и не си оправиха качеството на звука за толкова години все нещо куца.

Промоции

HTC U11 Life

HTC U11 Life

450.00 лв.
399.00 лв.
Купи сега
HTC U11

HTC U11

850.00 лв.
750.00 лв.
Купи сега