Предполагаема опаковка на Samsung Galaxy S9 разкрива част от спецификациите

12 януари 2018 11:37, прочетено 8587
4
Предполагаема опаковка на Samsung Galaxy S9 разкрива част от спецификациите

В Reddit се появи снимка, за която се твърди, че показва част от опаковката на очаквания в края на февруари Samsung Galaxy S9. Засега няма потвърждение, че изображението не е фалшифицирано, така че подхождаме към него с известно недоверие. Въпреки това прави впечатление приликата с опаковката на Galaxy S8, а освен това и графичното оформление е подобно, което добавя известна достоверност. Според изображението Galaxy S9 ще осигури 5,8” Infinity Display, което се твърдеше и от досегашните слухове.

Другата информация разкрива включването на Super Speed 12МР Dual Pixel основна камера с оптична стабилизация и с променлива бленда – f/1.5 и f/2.4 (такава вече беше добавена в сгъваем смартфон на корейците). Споменава се и запис на видео с кадрова честота 1000fps, какъвто вече се предлага от някои телефони нa Sony. Другите детайли включват 8МР предна камера с автофокус, стерео говорители с технология на AKG, водоустойчивост, скенер за ириси, безжично зареждане, слушалки от AKG, 4GB RAM и 64GB вградена памет. Отново посочваме, че снимката може да е много добър фалшификат, но като цяло посочените характеристики са в унисон с очакваното от телефона.

Източник: Reddit

Ново

Изображението всъщност идва от виетнамски сайт.

Може да ви е интересно и това:
Екранен протектор потвърждава, че двойната селфи камера на Galaxy S10+ ще е в дисплея |  Samsung Galaxy M20 ще има дисплей с капковидно изрязване |  Първите снимки на Samsung Galaxy A8s идват от сайта на китайски регулатор |  Версията на Galaxy S10 със Snapdragon е по-бърза от тази с Exynos в тестовете на AnTuTu |  Xiaomi подготвя смартфон с 48МР камера | 

Тагове: Samsung |  galaxy s9 | 

Коментари: 4 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: Боби13 , 12 януари 2018 21:55 Отговор

Нарцис, защо не коментираш бъга със S8 ?

Автор: apolon25 , 12 януари 2018 19:42 Отговор

Грешка. Ивинявай. Имам страхотни мелодии за звънене, които съм подготвил. Нямам търпение да ги чуя стерео говорителите

Автор: iWolff , 12 януари 2018 18:33 Отговор

AGM?!
Аз мислех, че е AKG, ама щом казваш

Автор: apolon25 , 12 януари 2018 18:27 Отговор

Ето го следващия ми телефон
Най после stereo speakers ... AGM уникално! Браво Samsung