Новите планове “Мтел без граници” са достъпни и без абонамент

07 февруари 2018 12:48, прочетено 6316
10
Новите планове “Мтел без граници” са достъпни и без абонамент

Мтел обяви, че вече предлага обновените планове “Мтел без граници” и “Мтел сърф” с повече съдържание и с възможност за подаряване на мегабайти. Планове включват и екстра “Дигитални услуги”, която осигурява достъп до приложението за гледане на телевизия онлайн Mtel NOW с ексклузивно спортно съдържание - Mtel Sport 1, Mtel Sport 2 и EDGEsport плюс 100 GB пространство в облачната платформа Disk.bg. “Мтел без граници” има промоционални цени за всички 2-годишни договори и вече може да се ползва без абонамент. Абонатите на плановете XL, 2XL и 3XL разполагат с неограничен брой национални минути за разговори, а тези на XS, S, M и L имат по 100, 200, 500 и 1000 включени национални минути.

Всички планове от XS до 3XL отново позволяват на абонатите да подаряват до половината от своите мегабайти всеки месец, като от тях могат да се възползват до два номера в Мтел. С най-много мегабайти (15 000) разполагат клиентите на “Мтел без граници 3XL”. Плановете XS - 3XL предлагат 100 GB облачно пространство в Disk.bg и достъп до Mtel NOW с над 30 канала за плановете XS, S и M и над 50 за плановете L, XL, 2XL и 3XL.  Всички планове “Мтел сърф” също дават достъп до 100 GB облачно пространство и до приложението Mtel NOW с над 30 канала за XS и S и над 50 за останалите.

Може да ви е интересно и това:
КЗК глоби A1 с 804 000 лева по жалба на Handy |  A1 вижда три основни пречки пред навлизането на 5G |  Мтел става A1 с обещание за много промени |  Ребрандирането на Мтел наближава |  Мтел с положителни резултати в началото на годината | 

Тагове: мтел | 

Коментари: 10 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: Ludogoretz , 07 февруари 2018 17:43 Отговор

Дунди е много прав,във всеки негов коментар е на страната на обикновения потребител.

Автор: Doondie , 07 февруари 2018 17:39 Отговор

Не се карайте, пичове! От един отбор сме.

Може ли да ми цитираш член от закона, където го пише това?
Сега пък и член...

Допреди седмица плановете Мтел без граници официално нямаха никакъв Интернет в роуминг в ЕС, че даже и в България. Дори вариантите с абсурдната добавка "екстра нет+" от 3 лв на до 30 000 МБ данни бяха същите - почти никакви данни за ползване в ЕС, ако не се оплачеш. Единствено те правеха това в България и бяха сред единиците други оператори в ЕС, които нарушаваха по този начин закона (еврорегулацията за роуминга). Писал съм вече за това миналата година. Файда - никаква.

Реално сравнение ЕС Роуминг - Виваком, Мтел, Теленор | Може да видите този линк само ако сте регистриран.
"Вратичка" в евродирективата няма. Добавката за мегабайти не е "много конкурентна оферта", а схема за заобикаляне на закона (да се намеси КРС!), като се ощетяват потребителите (да се намеси КЗП!) и се нарушава конкуренцията между операторите (да се намеси КЗК!).

Наивно е да се вярва, че нещо е софтуерна или техническа грешка, която винаги се открива, след като е намесен регулаторен орган, а преди това на потребителите им се казва, че проблем няма.

@board
Виж тук:
EU roaming rules: European Commission statement
Може да видите този линк само ако сте регистриран.

Автор: tzincbg , 07 февруари 2018 16:22 Отговор

При положение, че се прекратява с три такси не виждам много смисъл да се плаща дълго +50%. Евентуално за тест дали работи нормално по пътя, на вилата и да решиш, но иначе...

Автор: maxito2 , 07 февруари 2018 14:33 Отговор

плановете са кофти, но поне са по-ясни..
Нормално е цената за безсрочен договор да е по-висока, но чак пък с 50% отгоре.. Интересно дали някой изобщо ще се навие до подпише срочен договор при тези цени и параметри.

Автор: oska , 07 февруари 2018 14:24 Отговор

всевъзможни,никоми непотребни екстри(диск,странна тв...)само само да искат таксичка,еми дайте мегабайти и минути нещастници

Автор: Apple_fan , 07 февруари 2018 14:06 Отговор

Представи доказателства, иначе си оставаш обикновен интернет простак.

Автор: Blue Sky , 07 февруари 2018 13:43 Отговор

Doondie, не му отговаряй. Той е ментелсски трол и attention whore. След малко и ЛС ще започне да ти праща

Автор: Apple_fan , 07 февруари 2018 13:39 Отговор

много високите цени за вариантите без дългосрочен абонамен

Съвсем логично е плановете без абонамент да са по-неизгодни, за да привлекат хората да подпишат договор. Елементарна пазарна логика!
Мтел най-накрая са премахнали незаконните „допълнителни пакети” данни

Може ли да ми цитираш член от закона, където го пише това?
Не ми е ясно защо ги спряха обаче

Каквато и да е причината, сега плановете изглеждат много по-добре. Преди бяха много неясни за потребителя, особено с тези къдрави суми...

Иначе в момента Теленор е с най-добри условия при плановете Тотал.

Автор: Doondie , 07 февруари 2018 13:20 Отговор

Това вече се коментира, но ако публикацията е платена, тогава е ОК, предполагам.

Важно е да се отбележи и тук, че „новото” в случая освен малкото МБ и много високите цени за вариантите без дългосрочен абонамен е фактът, че Мтел най-накрая са премахнали незаконните „допълнителни пакети” данни, които над 7 месеца най-нагло и необезпокоявано предлагаха с цел заобикаляне на евродирективата за роуминга. Сега трафикът отново е част от основния пакет. Не ми е ясно защо ги спряха обаче - лош имидж и евентуално загуба на клиенти, гузна съвест или КРС невероятно как са си свършили работата.

Автор: Ludogoretz , 07 февруари 2018 12:59 Отговор

Неприятни цени!