Появиха се пълните спецификации на Xiaomi Mi Mix 2S

11 февруари 2018 19:17, прочетено 7681
7
Появиха се пълните спецификации на Xiaomi Mi Mix 2S

Xiaomi Mi MIX 2S вероятно ще бъде представен в края на месеца на мобилния конгрес, а междувременно в интернет се появиха и пълните му спецификации. От Xiaomi бяха рекламирали дисплея на предходния модел от серията като Full Screen 2.0, а сега ще бъде предложен Full Screen 3.0. На практика това означава, че дисплеят ще покрива още по-голяма част от предната част на устройството и ще има още по-тънки рамки. Според изображението камерата е преместена в горния десен ъгъл на предния панел.

Самият корпус пък ще бъде керамичен. Използването на процесора Snapdragon 845 е напълно очаквано, макар че Samsung вероятно отново ще има ексклузивен достъп до чиповете за период от няколко месеца. Споменава се и 256 GB UFS памет за приложения, което определено позиционира телефона във високия сегмент. Към всичко това се добавят 8 GB оперативна памет и двойна 12-мегапикселова камера с оптично приближение. Любопитното е, че и Xiaomi ще предложат на своите клиенти сензор за отпечатъци, който ще бъде позициониран под дисплея.

Изтеклите скици пък съответстват на появилите се по-рано рендери на Mi MIX 2S. Естествено трябва да се уточни, че всичко това е все още в сферата на слуховете и финалните параметри на телефона може да се окажат различни – например по-ранните рендери показват единична основна камера, а освен това не се споменаваше сензор за отпечатъци под дисплея. Междувременно се появиха и снимки, за които се твърди, че са официални и те потвърждават появилата се информация за устройство.

Източник: GizmoChina (1), (2)

Може да ви е интересно и това:
Xiaomi с нетна печалба през третото тримесечие |  Xiaomi ще произвежда телефоните на Meitu |  Солитрон започва внос на много устройства от екосистемата на Xiaomi |  Скандал около дебюта на Xiaomi във Великобритания |  Механизмът в Xiaomi Mi Mix 3 може да издържи над 350 000 активирания | 

Тагове: Xiaomi |  mi mix 2s | 

Коментари: 7 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: A4i , 12 февруари 2018 18:17 Отговор

Слушалката още при Микс 2 е оправена, като експерименталната джаджа с костната проводимост на звук е заменена от обикновен говорител. Той се ползва и за добавяне на стерео ефект заедно с основния. Нямам други забележки към сензора за близост ,освен че е скрит толкова добре че не г виждам къде е . . Вероятно е ултразвуков, под стъклото, но това не му пречи да работи добре.

Автор: ipolit , 12 февруари 2018 16:58 Отговор

Е този е барнат - тънки рамки, измислено място за предната камера, премиум материал за корпуса. Дори и да оставим настрана яката карантия, пак си е нещо различно и хубаво. И ако са успели да пооправят от първия слушалката и проксимити сензора, направо е трепач. Обаче цената сигурно няма да ни хареса.

Автор: A4i , 12 февруари 2018 16:43 Отговор

Нямаш големи основания точно за този модел на СяоМи. Когато Микс 1 излезе, отзивите бяха че буквално за един ден останалите телефони са преминали в графата морално остарели. Обявиха че телефона е експериментален и няма да има достатъчно количества, заради циркониев корпус. На производителя му трябваше почти година за да повиши обема на доставките. Микс 2 вече се предлага във вариант на циркониев моноблок и с алуминиева рамка от серия 700 сплав и циркониев заден панел. Иначе телефона е с глобална поддръжка на мобилни мрежи и с най-много вградени 4G брандове.

Автор: MEnergy , 12 февруари 2018 12:29 Отговор

Да, но вече сме 2018 и лично аз не виждам нищо иновативно в сегашния Микс. Колкото до материала, не визирах него, а телефоните по принцип.

Автор: A4i , 12 февруари 2018 11:14 Отговор

Колега, Микса е циркониев. Каква ластмаса те гони.

Автор: mobili , 11 февруари 2018 22:53 Отговор

Това с говорителя беше в първия Микс. И беше точно различното за което говориш по-горе.

Автор: MEnergy , 11 февруари 2018 19:51 Отговор

Не знам какво повече предлага от сегашните или тези от 2017 флагмани. Всички върхови модели отдавна предлагат тънки рамки, много добро съотношение на дисплея към общото тяло, UFS/RAM памети и добри процесори. За да изпъкне, Xiaomi трябва да предложи повече - примерно съответстващи на останалите флагмани камери, подобрено аудио/вътрешни усилватели, добър живот на батерията, наистина качествен дисплей (съответстващ на тези от Самсунг/айФон) и много други. То, ако е само, за да сменяш пластмасата на всеки 8 месеца, има хиляди други начини да си изхарчиш със смисъл парите.

Да не говорим, дали са оправили лицевия говорител, а не като говориш да те чува целия офис/ресторант и поне малко изключително посредствената камера.