Повече детайли за възможностите на новото устройство на LG

13 февруари 2018 08:22, прочетено 4882
0
Повече детайли за възможностите на новото устройство на LG

По традиция LG разкрива в аванс подробности за функциите, които ще добави в новите си смартфони, и компанията не изневери на това и по отношение на версията на V30, която ще бъде представена на мобилния конгрес. Информацията потвърждава публикация в ETNews, че устройството ще включва интеграция с Google Assistant и ще има камера с известни функции за изкуствен интелект. От публикацията става ясно, че технологията Vision AI ще позволи на телефона да разпознава обекти и да препоръчва най-добрите режими за снимане измежду 8 профила – портрет, храна, животни, пейзаж, град, цвете, изгрев и залез.

Компанията е работила с партньор от областта на разпознаването на изображения за анализирането на над 100 милиона снимки, за да обучи алгоритмите в телефона. Създадени са били над 1000 фотографски категории за по-точен анализ, което е довело и до по-качествени препоръки за режимите на снимане. Камерата може да сканира QR кодове, да инициира търсене на предмети и да осигурява препоръки за закупуването им онлайн на най-ниска цена. Добавен е и нов режим за снимане при намалена осветеност, който изсветлява снимките.

Другата нова добавка се казва Voice AI и позволява управлението на телефона чрез гласови команди, като се ползва Google Assistant. Компанията е създала 32 специални команди за достъп до конкретни функции и обещава тази година да включи още. LG посочва, че някои ИИ функции няма да са запазени само за новите телефони, а ще достигнат с ъпдейт и до съществуващите устройства, като се вземат предвид техните хардуерни възможности и стабилността на работа.

Източник: LG

Може да ви е интересно и това:
LG и Sprint ще представят 5G смартфон през първите месеци на 2019 |  Подробности за тройната камера в Samsung Galaxy S10 |  Мобилният бизнес на LG с нова загуба за тримесечието |  LG ще започне производството на сгъваеми дисплеи догодина |  LG Q8 (2018) идва с 6.2-инчов дисплей и стилус | 

Тагове: LG |  v30 | 

Коментари: 0 | Твоят коментар

Промоции

HTC U11 Life

HTC U11 Life

450.00 лв.
399.00 лв.
Купи сега
HTC U11

HTC U11

850.00 лв.
750.00 лв.
Купи сега