Huawei работи по нов "умен часовник"

03 март 2018 13:16, прочетено 5149
3
Huawei работи по нов "умен часовник"

Изпълнителният директор на Huawei Ричард Ю потвърди пред сайта TechRadar, че компанията усилено работи по нов "умен часовник", който трябва да замести популярния Huawei Watch 2. Той обаче уточни, че няма да се бърза с пускането на устройството, защото сегашното поколение се продава добре и няма непосредствена необходимост от нов модел в сегашния момент.

Изявлението на Ричард Ю потвърди слуховете, че Huawei ще продължи усилията си при "умните аксесоари". Наблюдатели даже очакваха компанията да представи нови модели още на мобилния конгрес в Барселона, но това не се случи, а публиката видя само нови таблети и лаптопа MateBook X Pro. Представянето вероятно няма да се състои на събитието на 27 март В Париж, което ще е посветено изцяло на новия флагман P20.

 

Източник: TechRadar

Може да ви е интересно и това:
Huawei обмисля умен часовник с вградени слушалки |  5 идеи за подаръци с устройства от каталога на Huawei | 

Тагове: huawei watch | 

Коментари: 3 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: Боби13 , 05 март 2018 21:15 Отговор

Точно на ябълковидния часовник въобще не прилича

Автор: A4i , 05 март 2018 20:40 Отговор

Стария е за пенсионери. Децата искат пластмасова дрънкалка Джи-шок Трансформър от Зрънчо. Иди им разправяй за класиката... Загубена кауза. Пък и от новия модел излизат 50 на веднъж от шприц пресата. Не ти трябват CNC фрези, диамантени инструменти и други скъпи машинарии за производството. Цената няма да отрази това обаче, щото прилича на айуоч.

Автор: rumbo , 05 март 2018 16:47 Отговор

Дано да е по-скоро като 1-вата версия, която си беше като истиски класически часовник. При това от сравнително скъпите- със сапфир, стомана 1,4" безрамков дисплей, верига и пр.
Че 2-ят е крачка назад