Вече можете да изтеглите iOS 11.3

30 март 2018 12:50, прочетено 4958
6
Вече можете да изтеглите iOS 11.3

Apple започна разпространението на iOS 11.3, която носи куп подобрения и нови възможности, досега достъпни в предварителната тестова версия. Сред добавките има и засягащи състоянието на батерията в iPhone 6, 6 Plus, SE, 6s, 6s Plus, 7 и 7 Plus – платформата вече ще дава данни за живота на акумулатора и препоръки, ако трябва да се сервизира. Има и опция за деактивиране на функцията за ограничаване на производителността на процесора при наличието на износена батерия.

Ъпдейтът подобрява възможностите за добавена реалност, като вече могат да се поставят дигитални обекти и върху вертикални повърхности, а потребителите на iPhone X получават нови анимирани емоджита. Добавена е и функцията Health Records, която позволява на пациентите от над 40 системи за здравеопазване в Щатите да разглеждат здравните си досиета в телефона. Платформата включва и нова икона, която ще се показва, когато Apple пита за позволение да използва личната информация на потребителите.

Пълен списък с промените има тук.

Може да ви е интересно и това:
Google и Amazon ще пуснат напълно безжични слушалки през 2019 |  Вече и А1 поддържа заплащане на покупки от App Store с месечната сметка |  Старите модели iPhone се радват на сериозен интерес, подсказва Broadcom |  Умните аксесоари с впечатляващ ръст на продажбите |  Китайските производители на смартфони продължават да увеличават продажбите си | 

Тагове: Apple |  iOS | 

Коментари: 6 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: Simeonov93 , 30 март 2018 20:26 Отговор

Същият проблем го имаше и при мен след инсталацията на ios 11. Телефона ми забиваше в landscape mode и трябваше да го заключвам и отключвам всеки път за да се оправи. След някой от ъпдейтите изчезна ,но не си спомням точно кой. Струва ми се че едни и същи бъгове си се въртят от край време.

Автор: Ванката , 30 март 2018 18:57 Отговор

Моя 6S Plus е на 6 месеца от гаранционната подмяна с рециклирана бройка и също показва 97%. Според мен това с процента е някаква относителна стойност, но на базата на какво ги изчисляват, не е ясно. С предишния ъпдейт и аз имах малък бъг. Като гледам клипче в тубата или просто като завъртя началния екран в хоризонтална позиция, после не искаше да се върне във вертикална, и си стоеше ей така - замръзнал известно време преди да се оправи. Всъщност, не знам това дали се е оправило вече...

Автор: Simeonov93 , 30 март 2018 18:07 Отговор

Моят 7 plus е на 1 година и ми показва, че батерията ми е на 97%. Съмнително , но не се оплаквам. Може ли някой да потвърди дали Messages се съхраняват в Icloud, защото при мен я няма тази опция,а трябваше да я има. Иначе ios 11.3 поне при мен работи добре , като изключа един съвсем дребен лаг при скролване на страниците на homescreen-а веднага след затваряне или минимизиране на приложение, който се появи с ios 11.2.5.

Автор: desso , 30 март 2018 16:24 Отговор

Аз не виждам абсолютно никакво забързване, а и онез нещастници от ейпъл ми определят батерия над 2 години на 87 %.... Това с невидимата опция за производителност и “забързване” добре изиграха всички. Зареждам я по 2 пъти на ден, че понякога и 3 ... Телефона ми ipnone 6 e охлюва какъвто беше.

Автор: ilchev_n , 30 март 2018 16:06 Отговор

Ей големи разбирачи се навъдихте! А я кажи нещо за подути, гърмящи и тн батерий на разни прехвалени марки ! Все Епъла ви е в очите ! Все те лъжат , мажат и тн ! Ма иначе вички копират всичо от тях !

Автор: bgxmen , 30 март 2018 15:46 Отговор

Има и опция за деактивиране на функцията за ограничаване на производителността на процесора при наличието на износена батерия.


Как сте го представили само, изглежда като еб*ти яката опция, а в същото време процесора скопен на 50% от възможностите си.
Нещата трябва да се наричат с истинските си имена, а именно, че след като получиха съдебни искове в няколко държави за милиони долари, Apple най-накрая реши да пусне опция за спиране на умишленото и без знанието на потребителите забавяне, на техните айфони с близо 50%.