Huawei P20 Pro и P20 идват с 3-месечна гаранция срещу счупване

12 април 2018 14:25, прочетено 8001
6
Huawei P20 Pro и P20 идват с 3-месечна гаранция срещу счупване

Продажбите на Huawei P20 в България вече започнаха, а през следващата седмица на нашия пазар ще се появи и неговият по-голям събрат P20 Pro, който носи тройна основна камера с 40-мегапикселов основен сензор. Ако вече сте решили да се сдобиете с някое от устройствата, имаме добра новина, защото компанията обяви, че ги предлага в комплект с услугата “Premium сервиз”.

Тя осигурява на всеки, който закупи P20 Pro или P20 чрез официалните канали, тримесечна гаранция на дисплея и на задния стъклен панел, която покрива счупване или друг вид инцидент и включва една безплатна подмяна или сервизиране на един от двата компонента.

В допълнение Центърът за обслужване на клиенти на Huawei предлага и безплатна двупосочна куриерска услуга при всяко сервизно събитие за целия гаранционен срок на телефоните, който е 2 години. Активирането на “Premium сервиз” става чрез приложението HiCare или в сайта на компанията в срок 1 месец от датата на покупка, а за регистриране на сервизно събитие е необходимо обаждане на номер 080018818.

Може да ви е интересно и това:
Netflix сертифицира нови устройства на LG и Huawei за достъп до HDR съдържание |  AI технология на Huawei ще позволи на незрящи да "виждат" човешките емоции |  Арестът на финансовия директор на Huawei може да разтърси Apple |  Рендъри на Huawei Nova 4 показват атрактивен дизайн |  Появи се информация за 38-мегапикселовия сензор Sony IMX607 | 

Тагове: Huawei |  p20 |  p20 pro | 

Коментари: 6 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: Вито , 13 април 2018 12:35 Отговор

Със сигурност много боли да си счупиш телефона скоро след като си го взел.


Със сигурност много боли.

Автор: board , 12 април 2018 23:47 Отговор

защо просто не го предложат за срок от 2 години - един път безплатно?

Просто е, защото предпочитат да сменят 5 дисплея, а не 50.

Все пак екстрата е добра. Със сигурност много боли да си счупиш телефона скоро след като си го взел. А отделно получавал и допълнителна застраховка, ако случайно попаднеш на телефон с жълтеещ, розовеещ и т.н. дисплей, имаш гарантирана смяна.

Автор: Ванката , 12 април 2018 16:28 Отговор

Същото беше и с една Нокиа на времето, която шефката ми беше потрошила и и дадоха нова. Даже я бяха посъветвали да я дочупи за да и я подменят от Мтел. Беше много скъпа, а модела е Нокиа Оро.

Автор: Вито , 12 април 2018 16:22 Отговор

когато вече се е ожулил, надраскал и подобни, го чупиш и ти го менкат безплатно

Е заради такива умни идеи дават само 3 месеца.

Автор: StefiMo , 12 април 2018 15:54 Отговор

Хората не спали на течение. За 3 месеца, не можеш много да му влошиш външния вид. А иначе след година, година и нещо (нормална експлоатация), когато вече се е ожулил, надраскал и подобни, го чупиш и ти го менкат безплатно. Т.е за следващата година пак ще си имаш приличен външен вид.

Автор: bgxmen , 12 април 2018 15:23 Отговор

Изключително недомислие от страна на меринджей-те на компанията.
След като ти дават едно безплатно сервизиране което включва смяна на стъкло отпред или отзад, в рамките на три месеца или с други думи казано един път безплатно, защо просто не го предложат за срок от 2 години - един път безплатно?
Така ще привлекат по-голям поток от клиенти.
А на тях ще им е все тая като го предлагат като услуга веднъж, безплатно.