Новата услуга YouTube Music стартира на 22 май

17 май 2018 17:37, прочетено 3983
0
Новата услуга YouTube Music стартира на 22 май

Google прави нов опит да създаде реален конкурент на Spotify и Apple Music, но този път ще използва един от най-познатите брандове – YouTube. Компанията обяви, че на 22 май ще заработи новата услуга YouTube Music, която в даден момент ще замени Google Play Music като основно предложение за достъп до стрийминг музика. Отново ще има безплатна версия, която ще се издържа с реклами, а потребителите, които плащат по 9.99 долара на месец ще получат достъп до YouTube Music Premium, осигуряваща опция за слушане във фонов режим, изтегляне на съдържание и липса на реклами при слушане на музика. Потребителите на Google Play Music ще получат достъп до новото предложение, но това е разбираемо.

YouTube Music ще има ново мобилно и компютърно приложение. Заедно с това Google пусна нов платен абонамент на име YouTube Premium, който струва 11.99 долара на месец и премахва рекламите навсякъде в YouTube, а освен това осигурява възможност за възпроизвеждане на видео във фонов режим, изтегляния на съдържание и достъп до оригиналната продукция на YouTube като Cobra Kai, Step Up: High Water и Youth & Consequences. YouTube Music ще е налична първо в Щатите, Австралия, Нова Зеландия, Мексико и Южна Корея. След това наред са Австрия, Канада, Дания, Финландия, Франция, Германия, Ирландия, Италия, Норвегия, Русия, Испания, Швеция, Швейцария и Обединеното кралство.

Източник: Google

Може да ви е интересно и това:
Google работи по умен говорител с дисплей |  Google забрани записите на разговори в Android 9.0 Pie |  Android 9 Pie (Go edition) ще освободи още повече място в устройствата |  Google следи потребителите и при изключена история на местоположението |  Android 9 Pie води до проблеми за Google Pixel и Pixel XL | 

Тагове: Google |  YouTube | 

Коментари: 0 | Твоят коментар

Промоции

HTC U11 Life

HTC U11 Life

450.00 лв.
399.00 лв.
Купи сега
HTC U11

HTC U11

850.00 лв.
750.00 лв.
Купи сега