Рамките на Lenovo Z5 се оказаха по-големи от обявеното

06 юни 2018 11:16, прочетено 5696
18
Рамките на Lenovo Z5 се оказаха по-големи от обявеното

Lenovo представи вчера своя нов модел Z5, който предизвика доста противоречиви реакции заради разминаванията между обещания и реалности. Първо се оказа, че дисплеят е изрязан, въпреки че в предварителните тийзъри на телефона не се виждаше нищо такова. Сега се оказа, че публикуваните рендъри на Lenovo Z5 се разминават сериозно с действителността.

Потребителят на социалната мрежа Twitter @UniverseIce публикува реална снимка на смартфона и я сравни с подадените официално от Lenovo визии. Както е видно има сериозно разминаване в размера на рамката около екрана, която при истинския Z5 е значително по-широка от тези на официалните снимки. Отклонението е особено фрапиращо при рамката под дисплея, която при реалния продукт е двойно по-голяма от тази в рекламата.

Източник: Twitter

Може да ви е интересно и това:
Премиум компютрите вдигат печалбата на Lenovo |  Lenovo Z5 Pro предлага много екстри на ниска цена |  Lenovo S5 Pro и K5 Pro предлагат ниска цена и интересни възможности |  Lenovo подготвя сгъваем таблет |  Lenovo пусна снимки от четворната камера на S5 Pro | 

Тагове: Lenovo |  z5 | 

Коментари: 18 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: iWolff , 06 юни 2018 20:22 Отговор

Дай линк за тийзър на iPhone 6s, публикуван от Apple, а не от форум.

Автор: iWolff , 06 юни 2018 18:39 Отговор

Apple никога не са имали тийзъри преди деня и часа на събитието за представяне на новия модел! Това, за което говориш са рендъри, тоест създаден по слухове модел. А тук на главната официална страница на марката рекламират нещо, което вече е във продажба и се оказва, че изобщо не прилича на действителния продукт.

Автор: iavorski , 06 юни 2018 17:55 Отговор

Е те щото пък Епъл не скриха бъмпа на Айфон 6 на задната камера на тийзърите?

Но все пак Леново избиха рибата.

Автор: board , 06 юни 2018 17:51 Отговор

Именно тази граница не трябва да се преминава. Ето примерно сега отворих сайта на Xiaomi, взех картинката от на Mi Mix 2S, която ме посреща на главната страница, а после и една снимка от същия телефон от нета.
Как да ти кажа, не е Ок, да те лъжат така. А след като за нещо толкова очевидно са готови да те излъжат, си задаваш въпроса, а дали не ме лъжат и за друго? Примерно дали наистина батерията е толкова голяма колкото казват, как да разбереш?

Автор: tzincbg , 06 юни 2018 17:29 Отговор

Може - все пак има една известна доза фантазия, която може да се прояви в тийзърите, особено докато все още твърдиш, че "изтеклите случайно" снимки не са истинските. Но тази граница не бива да се преминава.

Автор: board , 06 юни 2018 17:23 Отговор

китайци като Xiaomi вече се очовечиха

С рекламните кадри на Mi Mix 2(S) беше абсолютно абсолютно същото.

Автор: iavorski , 06 юни 2018 17:13 Отговор

Айде стига с тия сравнения на свободна продажба vs продажба с преподписване. Много хора ползват план който не дава отстъпки за телефони - безсрочни/корпоративни/изтекли суперизгодни и т.н.

Автор: tzincbg , 06 юни 2018 17:02 Отговор

Това си е азиатска културна особеност - винаги се казва да, винаги се обещава повече и дали реално са ти казали не, трябва да разбереш по странични фактори. Голям е културният шок - някои китайци като Xiaomi вече се очовечиха, други още лъжат, на трети си личи как се борят със себе си да правят нещата точно, в западен стил. Намирам обобщението "всички са такива" за необосновано.

Все пак най-нелепо беше като бяха пуснали телефон уж с 12000 mah. А той с 10 000 вътре, зачертано с маркер. Което си е предостатъчно. Но трудно е когато да преувеличаваш около теб се приема нормално и си свикнал.

Автор: polarr31 , 06 юни 2018 16:58 Отговор

За 270 лв. може да си вземе човек Samsung Galaxy A6 при преподписване от мобилен оператор.