Появиха се рендъри на Samsung Galaxy Note9

Появиха се рендъри на Samsung Galaxy Note9

Сайтът 91 Mobiles публикува съвместно с @Onleaks рендъри на Samsung Galaxy Note9, който се очаква в началото на август. От изображенията, които са създадени по заводски CAD чертежи, става ясно, че корейската компания е подходила консервативно и при дизайна на телефона няма да има големи изненади.

Предната част е практически идентична с миналогодишния Galaxy Not 8, а добрата новина е, че Samsung са запазили стандартния жак за слушалки. При задния панел основната разлика е преместването на сензора за отпечатъци, който вече се намира под камерата. Това от своя страна означава, че Galaxy Note 9 няма да предлага вграден в дисплея сензор.

Новината за почти непроменения дизайн бе потвърдена и от @IceUniverse, който публикува в социалната мрежа Twitter изображения на протектори за екрана, които изцяло съвпадат с рендърите на @OnLeaks. Според информацията на 91 Mobiles размерите на новия Note ще са 161.9 x 76.3 мм, а дебелината е леко увеличена до 8.8 мм.

Дисплеят на телефона вероятно ще е с диагонал 6.3 инча. Според слуховете ще се използва процесор Exynos 9810, който ще бъде подпомаган от 6 GB оперативна памет, а голямата промяна ще е свързана с батерията, която ще е с капацитет 3850 mAh.

Източник: 91 Mobiles


Втора употреба с гаранция

  • Извинявам се, въпросът ми беше изцяло насочен към сензорите и качеството на снимките.
    muamamu1
  • Ами вместо черно бял сензор в Хуауей да сложат широкоъгален както в ЛГ. По-голяма полза ще има.
    Вито
  • Интересно ми е какво очаквате още от камерите на телефоните си, какво не ви стига в момента, къде се чувства лимитрани и какво бихте "поправили"?
    muamamu1
  • Не съм сигурен че броя на камерите и мегапикселита са чак такъв фактор за качеството на снимката. Дори S9+ прави по-добри снимки в някой условия от P20 pro. Друго доказателство са рендерите на Mate 20,който също се очаква да е с 2 камери. Доколкото знам, Mate винаги е било над P,във всичко. Мисля че може да се постигне по-добро качество и без трета камера. Без това при Samsung втората е за оптичен зум и телефото, поне до сега.
    stankovraca
  • Няма да има вертикална подредба на камерите заради по голямата батерия , това вече е сигурно.
    STE1
  • Ще станат конкурентни, единствено, ако сложат трета камера. Аз очаквам да е стерео Note 9.
    julianjulian10