Приложението MyTelenor с нови опции при плащане на сметки

14 юни 2018 12:05, прочетено 5590
4
Приложението MyTelenor с нови опции при плащане на сметки

Telenor обнови приложението MyTelenor до версия 1.8 като добави към неговата функционалност няколко опции, които би трябвало да улеснят потребителите в плащането на техните сметки за мобилни услуги. Така например след успешно плащане ще можете да запазите детайлите за вашата кредитна или дебитна карта за последващи плащания. По този начин няма да се налага да попълвате информацията всеки път, а всичко ще става само с няколко клика.

С тази добавка е свързана и новата опция за автоматично плащане на сметката всеки месец, а след всяко такова действие ще получавате известие от MyTelenor като детайлите за него ще се пазят в секция "История на плащанията". Вече е възможно и заплащането на сметки на други потребители като въведете съответния клиентски номер. Приложението е безплатно и е налично за Android, iOS и Windows Mobile. Заедно с това между 01 юни и 31 юли всеки нов потребител на MyTelenor ще получи пакет с 1000 МВ за 30 дни (в страната и в роуминг в ЕС).

В началото на следващата седмица Telenor организира събитие, на което ще представи нови функционалности на MyTelenor, но предполагаме, че ще стане дума посочените по-горе добавки. Компанията обещава и допълнителни изненади и няма да се изненадаме ако те са свързани с покритието на летните курорти - справка със сайта на КРС показва, че Telenor има лиценз за временно ползване между 1 юли и 31 октомври на 2 х 20 MHz в ленти 2550-2570 MHz/2670-2690 MHz на територията на София и общините Созопол, Варна, Балчик, Бяла, Несебър, Царево, Приморско и Поморие, които вероятно ще ползва за технологията carrier aggregation. Тя позволява увеличаването на скоростта на трансфер на данни.

Може да ви е интересно и това:
Над милион награди чакат в приложението MyTelenor |  Telenor с няколко пакетни предложения на по-ниска обща цена |  Отстъпка до 150 лв. при закупуване на смартфони и aксесоари от Telenor |  Telenor вече има онлайн магазин |  Telenor отчита ръст на приходите и печалбата | 

Тагове: telenor |  mytelenor | 

Коментари: 4 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: Blue Sky , 14 юни 2018 13:33 Отговор

знаят за проблема и не го отричат


Щом не го отричат, пак е добре. При подаване на сигнал към Мтел/А1 получаваш шаблонен отговор от типа съгласното детайлната карта на сайта, имаме добро покритие" и дотам. А сега тръгнали да обявяват "гарантирана мрежа"

Теленор преди време когато се ребрандираха, бяха си обновили мрежата предварително. А А1 само обещават и по магазините продължават старите цигански номера.

Автор: tzincbg , 14 юни 2018 12:58 Отговор

Докато не мине одобрението на регулатора и дано не и още месеци обжалвания за смяната на собственика на Теленор, нито старите, нито новите ще ти оправят покритието.

Автор: daniel _ , 14 юни 2018 12:44 Отговор

аз живея в бояна и няма обхват, знаят за проблема и не го отричат, но няма резултат само обещания от 6 месеца

Автор: Blue Sky , 14 юни 2018 12:19 Отговор

Теленор много си глезят клиентите!