Подаръци за платилите сметка през MyTelenor

18 юни 2018 13:57, прочетено 4617
7
Подаръци за платилите сметка през MyTelenor

Миналата седмица писахме за новите опции за плащане в приложението MyTelenor, но официалното им представяне всъщност беше днес. На събитието, което съвпадна и с откриването на новия временен офис на открито в парк "Заимов", научихме и допълнителни детайли за подобренията на MyTelenor. Така например потребителите могат да запазят данните на до три кредитни или дебитни карти, които да ползват за плащане на сметки - собствени или на други клиенти на телекома.

Тук е важно да уточним, че информацията се обработва и пази от германската компания Wirecard, която е специализирана в този тип трансакции, а освен това управлява банка в родината си, така че сигурността на данните е на необходимото високо ниво. Повече детайли за новостите в MyTelenor можете да прочетете тук.

Заедно с това Telenor обяви, че е подготвила 10 000 подаръка за потребителите, които заплатят своята месечна сметка и запазят картата си в мобилното приложение до 31 юли. За тях са предвидени външни батерии, сенници за автомобил, шапки, спортни бутилки или тениски. Иначе през MyTelenor всеки може лесно да управлява и начините, по които операторът се свързва с него - така можете да изключите всички опции или пък да активирате само тези, които желаете.

Може да ви е интересно и това:
Telenor вече има онлайн магазин |  Telenor отчита ръст на приходите и печалбата |  Telenor предлага услугата за спортно съдържание Play DiemaXtra |  Собственикът на Telenor с интерес към Челси |  Telenor с услуга за изкупуване на използвани смартфони | 

Тагове: telenor |  mytelenor | 

Коментари: 7 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: zazabg , 19 юни 2018 08:00 Отговор

Вчера опцията за плащане нещо не работеше и трябваше да отида до магазин. Явно заради премиерата...

Автор: samoznai , 19 юни 2018 07:24 Отговор

С две думи: едно докосване.
С малко повече думи: Ако трябва да ти обяснявам каква е ползата от мобилните приложения в сравнение с използването на уебсайт, по-добре да спрем дотук.

Автор: Боби13 , 19 юни 2018 06:54 Отговор

Отговориха ти : Защо да има приложения, след като на браузера може същото

Автор: npet , 18 юни 2018 21:43 Отговор

@samoznai
Бих се радвал да споделиш какво ти харесва приложението MyTelenor и как на теб ти е полезно.

Автор: samoznai , 18 юни 2018 20:24 Отговор

Ама разбира се - няма смисъл от приложение, адски си прав. За кво ти е да ползваш апп на фейсбук като си имат сайт, нали?

Автор: npet , 18 юни 2018 15:12 Отговор

Не виждам смисъл в това приложение. Дори и да се наложи покупка на нещо - има my.telenor.bg или местния офис
Картите не бих регистрирал там. Мобилния оператор няма нужда да управлява моята карта и да си дърпа каквото пожелае от нея.

Автор: TRG , 18 юни 2018 14:13 Отговор

Общо взето боклуци без стойност, които всеки, който може да си позволи да е на абонаментен план, не е проблем да си ги закупи...