Sony Xperia XZ2 Premium ще струва 1000 долара в Щатите

28 юни 2018 16:57, прочетено 3253
18
Sony Xperia XZ2 Premium ще струва 1000 долара в Щатите

Въпреки непотвърдената информация, че до есента Sony Mobile смята да се изтегли от някои пазари, компанията все още предлага новите си продукти в Щатите и ще зарадва американските фенове и с най-новия си флагман. Японците обявиха, че ще продават Xperia XZ2 Premium отвъд океана от 30 юли, а предварителните поръчки за телефона ще бъдат отворени на 9 юли. Желаещите да се сдобият с устройството обаче ще трябва да разделят със сумата 999.99 долара, което ни кара да се замислим колко ли ще струва в Европа. Предварителните поръчки ще са налични през Best Buy и Amazon, но потребителите на втората опция ще могат да получат като подарък слушалките Xperia Ear Duo.

Източник: Engadget

Може да ви е интересно и това:
Sony Xperia XZ3 може да предложи 4 камери |  Sony Xperia XA2 Plus предлага 6” дисплей и 23МР камера |  Нов модел на Sony със Snapdragon 855 се появи в бенчмарк |  Sony Mobile ще напусне Турция, Близкия изток и Африка, твърди слух |  Детайли за нов модел Sony Xperia с 18:9 дисплей и Android P | 

Тагове: Sony |  xperia xz2 premium | 

Коментари: 18 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: PoceH_BS , 01 юли 2018 15:34 Отговор

Мобилното подразделение на Сони си беше "пътник" още миналата година, решиха да му удължат агонията и тази година, тяхна си работа.

Автор: board , 01 юли 2018 09:37 Отговор

Малко ми е слаб японския, защо не слагаш по едно изречение с видеата, какво имаш предвид?

Автор: board , 30 юни 2018 20:11 Отговор

Картинката е ясна, продажбите им намаляват всяка година, мобилното им подразделение работи на загуба, за това постоянно го свиват и режат разходи... далеч не са цъфнали.

Автор: algor , 30 юни 2018 19:10 Отговор

че фенските ти очила


Ай па ти, не думай!!!
Във всяка тема плюеш срещу всички, че имали фенски очила, били те Епъл-ски, Самсунг-ски, такива на Сони, на Huawei и какви ли още не.
Само ти си без очила и само ти виждаш реалната световна картинка, защото ползваш смартфон Правец и баща ти е картоффф от Самокофффф, а?

Дай я тази цялостна картинка, за да видим и ние апокалипсиса, който така и не очертаваш, а само загатваш за него.

Автор: PoceH_BS , 30 юни 2018 14:17 Отговор

Точно защото имам поглед над телефоните им още от времето когато бяха Sony Ericsson Mobile ти казвам, че фенските ти очила не ти позволяват да видиш цялостната картинка, а тя не е никак розова и не е в полза на Сони.

Автор: arakchiev , 30 юни 2018 10:43 Отговор

Да ти призная, не разбирам какво искаш да кажеш с всичко това. Произвеждат изключителни телефони, компоненти за всички останали марки, въвели са безброй иновации през годините, отключили са си телефоните за разработчици и всичко това някак не може да е добро, защото долната и горната рамка на последния им модел били по-дебели от на другиго. Надявах се, че интелигентни хора във форума могат да погледнат на нещо от поне две страни и поне да уважават труда на компания, която бута технологичния прогрес от почти век. Тук обаче всяко лапе си лае срещу стената и си гледа от неговата камбанария... егати комуникацията и диалога.

Автор: PoceH_BS , 29 юни 2018 18:27 Отговор

Достатъчно голям си за да знаеш историята на Сони, бяха си повярвали и то МНОГО, в един момент бяха на пистата на Нокия, подмазаха се на технологичната общност със sony android open source project - Може да видите този линк само ако сте регистриран.
Само така успяха да си поемат глътка въздух, бяха ПОГРЕБАНИ от общността! Казвал съм го не веднъж и пак ще го кажа - Азиатците никога не са разбирали Европейците, Американците и всички останли нации които се сетиш. Правят си нещата по техния си начин и това е. Няма да е никъква загубата ако изчезнат смартфоните Сони, ще е естествена еволюция и ще последват лаптопите Ваиьо заслужено в историята и нищо повече.

Автор: arakchiev , 29 юни 2018 18:04 Отговор

Не мога да преценя, все още не съм видял телефона на живо. Например, останалите от XZ2 серията на картинки изглеждаха с дебели рамки, а като ги пипнах се оказаха с много тънки и елегантни. Рендерите и продуктовите снимки често не дават добра представа. Честно казано, аз си гледам дисплея, не рамките - за лесна употреба ми е важно страничните да ги няма, не горната и долната. Не разбирам какво ми добавя към употребата на устройството тънката му рамка. По-важно ми е да е здраво изработено и да го ползвам безпроблемно с години

Ядосвам се да чета неуважителни мнения към наистина качествени и иновативни машинки, това е всичко ) Заради подобни публични мнения за архаичен дизайн масово се неглижират други качества и в крайна сметка компанията ще спре да произвежда, което надявам се всеки технологичен фен си дава сметка що за загуба би било за всички.