OnePlus ще осигури разширена софтуерна поддръжка на всички свои телефони

02 юли 2018 15:42, прочетено 2379
5
OnePlus ще осигури разширена софтуерна поддръжка на всички свои телефони

От OnePlus обявиха промяна в политиката за софтуерна поддръжка на своите телефони. Тя влиза в сила веднага и обхваща всички модели на компанията. Съгласно промените смартфоните на OnePlus ще получават цялостни обновления на операционната система в рамките на две години след тяхната пазарна премиера. Голямата новина е, че е добавен и допълнителен период от 12 месеца, по време на който телефоните ще получават ъпдейти за сигурността. От OnePlus уточняват, че тези актуализации ще бъдат публикувани на всеки два месеца. По този начин от OnePlus осигуряват тригодишна софтуерна поддръжка, която обхваща 24 месеца с нови версии на Android и допълнителни 12 месеца с ъпдейтите на Google за сигурност.

Източник: OnePlus

Може да ви е интересно и това:
С Android 9 Pie Samsung може да върне опцията adoptable storage |  OnePlus 7 няма да поддържа 5G |  OnePlus 6T излиза и в лилаво |  Android ще поддържа устройства със сгъваеми дисплеи |  Opera за Android вече ви спестява въпросът дали приемате бисквитки или не | 

Тагове: oneplus |  Android | 

Коментари: 5 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: muamamu1 , 03 юли 2018 10:47 Отговор

Не разбирам какво искаш да кажеш? Искаш в темата за OnePlus специално да секонцентираме на всички останали марки ли? Просто казвам, че софтуерът изобщо не е за гордост при тях.

Автор: StefiMo , 03 юли 2018 10:26 Отговор

Страшна гордост - 2г била "разширена софтуерна поддръжка". Да беше 5 години ги разбирам, но това е майтап. Като логиката на Хуавей, че телефоните от миналата година били "старите телефони".

Автор: Вито , 03 юли 2018 10:18 Отговор

Да бе, само за техния софтуер излиза информация за дупки и бъгове.

Автор: muamamu1 , 03 юли 2018 10:13 Отговор

По принцип съм съгласен, ама OnePlus пускат по 2 телефона на година. Дори Apple вече имат повече. И пак получаваш само две години. Да не говорим, че за техния софтуер постоянно излиза информация за бъгове или за дупки в защитите.

Автор: bgxmen , 03 юли 2018 09:22 Отговор

Похвално, другите производители трябва да правят същото за всеки един от своите модели пуснат на пазара. Без значение бюджетен или не.