Huawei TalkBand B5 предлага OLED дисплей и сензор за пулс

12 юли 2018 21:45, прочетено 2468
0
Huawei TalkBand B5 предлага OLED дисплей и сензор за пулс

Huawei вече разкри данни за смартфона Nova 3 преди да започне продажбите му в Китай след седмица, а заедно с това компанията сподели повече детайли и за хибридното устройство TalkBand B5, което комбинира Bluetooth слушалка с фитнес гривна. Преди няколко дни видяхме негова снимка, но вече имаме повече подробности, които идват от онлайн магазина Vmall, където е налично за предварителни поръчки. Цената ще бъде обявена на 19 юли, а на 20 юли ще започнат и продажбите в източната страна.

Устройството предлага сензорен OLED дисплей с диагонал 1.13", резолюция 300 х 160 пиксела и защита от 2.5D стъкло, а батерията с капацитет 108 mAh би трябвало да стигне за 3 дни работа. Когато слушалката е поставена в гривната джаджата действа като фитнес тракер, който може да отчита физическата активност, да измерва пулса сензор и да показва нотификации от телефона. Добавена е технологията TruRelax, която регистрира нивото на стрес на потребителя и му предлага специален начин на дишане за отпускане.

Друга система на име TruSleep 2.0 се грижи за отчитане на качеството на съня и на различните му фази и след анализ дава препоръки на потребителя. Заедно с това откриваме и технологията TruSeen 2.0, която измерва пулса 24 часа на ден заедно с физическата активност и помага за задаване на тренировъчен план. TalkBand B5 има рейтинг за водоустойчивост IP67 и работи с Android и iOS. Самата слушалка включва специален аудио чип и има два микрофона за елиминиране на околния шум. Джаджата ще се предлага в различни цветове и в комбинация с каишки от метал, гума и кожа.

Източник: GizmoChina, Vmall

Може да ви е интересно и това:
Приложение на Huawei с ИИ позволява на глухите деца да четат |  Honor View 20 ще предложи 48-мегапикселова камера |  Нови снимки на Huawei Nova 4 |  Скандалът около ареста на финансовия директор на Huawei се задълбочава |  Xiaomi подготвя смартфон с 48МР камера | 

Тагове: Huawei |  talkband b5 | 

Коментари: 0 | Твоят коментар