Samsung Galaxy Note9 ще прилича много на Note8

13 юли 2018 09:31, прочетено 3794
8
Samsung Galaxy Note9 ще прилича много на Note8

След по-малко от месец Samsung ще представи Galaxy Note9 и по всичко личи, че устройството няма да се различава много във визуално отношение от своя предшественик. Това се потвърждава и от публикуваното от сайта Android Headlines изображение, за което се твърди, че е официално и показва финалния дизайн на телефона. Или поне на предната част, която е почти идентична с тази на Galaxy Note8. За приликата се заговори при появата на снимка на предното стъкло за телефона, а освен това наскоро и Елдар Муртазин потвърди това. Рамката под дисплея изглежда по-малка, което няма да е изненада, защото това е така и в серията Galaxy S9.

Междувременно от Китай се появи снимка на промоционална брошура за телефона, която показва долната част на устройството и дава първи поглед към новия стилус S Pen. На пръв поглед и тук промените в дизайна са минимални, но няма нито намек за очакваните Bluetooth възможности, които наскоро бяха потвърдени и от сайта на FCC. Снимката показва, че хоризонталната ориентация на основната камера се запазва, а сензора за отпечатъци ще е поставен под нея. Непроменена остава и конфигурацията на портовете и отворите върху долната страна на корпуса.

Представянето на Galaxy Note9 ще бъде на 9 август, а от устройството очакваме малко по-голям 6.4" дисплей и батерия с капацитет 4000 mAh. Останалите хардуерни спецификации ще са подобни на тези в Galaxy S9, но се предполага, че стилуса S Pen е получил разширена функционалност заради добавянето на Bluetooth (дистанционно управление на телефона и на домашни устройства и употреба в игри). Докато чакаме официалните подробности от Корея се появи информация, че продажбите на телефона в страната ще започнат на 24 август. Според ETNews компанията е решила да ускори пазарната премиера заради по-слабите продажби на Galaxy S9, а освен това така компанията ще има значителен аванс спрямо новите модели iPhone.

Източник: Android Headlines, ETNews

Може да ви е интересно и това:
С Android 9 безплатните теми в телефоните Galaxy ще могат да се ползват само за 14 дни |  С Android 9 Pie Samsung може да върне опцията adoptable storage |  Концептуално видео показва смартфона със сгъваем дисплей на Samsung |  Ивън Блас сподели някои предварителни спецификации за Galaxy S10 |  Samsung обяви флагманския чипсет Exynos 9820 | 

Тагове: Samsung |  galaxy note8 |  galaxy note9 | 

Коментари: 8 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: bibo35 , 13 юли 2018 17:52 Отговор

Пак ще имат застой в продажбите! Едва ли повечето закупили Ноут 8, ще си вземат Ноут 9!

Автор: mishobehar , 13 юли 2018 13:03 Отговор

Да, на мен това ми харесва, защото лапата ми е доста голяма и ми е точно Иначе да, поне 4ка батерия ще е добре..

Автор: Вито , 13 юли 2018 12:59 Отговор

Имах предвид, че е високо, но щом е преместен като на S9, ок. Тези "иновации" обаче са смешни. Да сложат поне една 4А батерия!

Автор: mishobehar , 13 юли 2018 12:28 Отговор

На мен лично ми е доста удобен отзад.. По-удобен ми е като че ли от отпред

Автор: Вито , 13 юли 2018 12:21 Отговор

Ееее, браво. Тва е иновация.

Автор: chilko , 13 юли 2018 10:28 Отговор

Вече е под камерата.

Автор: Вито , 13 юли 2018 10:22 Отговор

И сензорът за пръсти е на старото шибано място...

Автор: dxv_pro , 13 юли 2018 10:16 Отговор

Каква изненада...