Новите модели iPhone не включват безплатни 3.5 мм адаптери

12 септември 2018 23:12, прочетено 3968
27
Новите модели iPhone не включват безплатни 3.5 мм адаптери

След като премахна стандартния аудио жак от iPhone X, 8, 8 Plus, 7 и 7 Plus, Apple започна да добавя в комплекта на устройствата безплатен адаптер, което позволи на потребителите да използват любимите си жични слушалки с новите си телефони. Това обаче вече не е така с представените днес три нови модела iPhone. Така закупилите телефоните ще трябва или да заложат на безжични слушалки или да се снабдят с адаптер - Apple е готова да им продаде такъв за 9 долара/10 евро. Безплатният аксесоар ще изчезне и от комплекта на iPhone 8, който досега се предлагаше с такъв. С телефоните ще продължат да се предлагат слушалки EarPods с Lightning конектор.

Източник: The Verge

Може да ви е интересно и това:
Apple може да започне да разработва свои модеми за iPhone |  Ръководството на Facebook е преминало към Android заради несъгласие на Марк Зукърбърг с Тим Кук |  Потребители се оплакват от заключени акаунти Apple ID |  Apple ще използва нови антени в следващите модели iPhone |  Акциите на Apple поевтиняха на фона на опасения за спад в продажбите на iPhone | 

Тагове: Apple |  iPhone | 

Коментари: 27 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: tzincbg , 17 септември 2018 20:49 Отговор

Просто Huawei имат реклами със знаменитости, в сайтовете ги бутат, на щандовете в операторите и тези реклами си ги плащаш в цената, няма как.

Автор: Карастоянов 2222 , 17 септември 2018 20:21 Отговор

За мен тази марка е в пъти по-голям кожудер от Apple, защото поне Ябълката прави доста иновации и понякога сериозно раздвижва пазара, а и докато нямаше китайски имитатори, наистина парите за техните устройства си заслужаваха. Вече всяка китайска марка прави бегли имитации на новия Iphone и хората се радват как някой им дал същото като АЗтелефона, но за тройно по-малко пари... Ами как няма като всичко е имитирано и реално този производител е инвестирал само в компоненти и не е разработил нищо ново. Като китайска марка, би трябвало да продават и на "катайски цени"... Просто са им нереално високи цените, да не говорим че подчиниха всички оператори с някоя друга пачка да предлагат основно техни телефони, както и всички консултантни по магазините на операторите имат такава заповед. Аз също съм с китайски Xiaomi телефон де... Но да не спамим темата, за слушалките в комплектите на Huawei, виж списъка с модели от тази година и потърси клипове с ревюта и разопаковане, ще се убедиш, че са малко моделите им със слушалки в пакета.

Автор: Воден-дух , 17 септември 2018 19:21 Отговор

Имат, как да нямат - лично съм виждал на Хуауей Р 20 про слушалките, това е единствения свестен модел на тази фирма от тази година, евтиниите на тази марка не ме интересуват.

Автор: Карастоянов 2222 , 17 септември 2018 17:56 Отговор

Хуауей в повечето си модели нямат слушалки в комплетка, а за качеството им, дори не съм споменавал...

Автор: iavorski , 17 септември 2018 17:44 Отговор

Щом за теб слушалки в комплекта на кой да е телефон попадат в категория перфектни значи ясно колко разбираш от слушалки. Сподели с нас дали има стокови слушалки към телефон на 300 ома? За един преател питам.

Автор: Moni96 , 17 септември 2018 17:37 Отговор

всички сериозни производители на жични слушалки от две години предлагат моделите си с накрайник за включване към телефони без жак за слушалки


Я ни светни нас простолюдието, кои са тия "сериозни производители на жични слушалки", че нещо не се сещам?

Автор: Воден-дух , 17 септември 2018 16:45 Отговор

Е, само Епъл, Хуауей и Самсунг ли предлагат слушалки (и то хубави!) в комплект с телефоните си?

Автор: Карастоянов 2222 , 17 септември 2018 16:29 Отговор

Както и почти всички други производители от поне две години насам.

Автор: Воден-дух , 17 септември 2018 15:30 Отговор

Слушалките на Епъл В КОМПЛЕКТА на телефона са перфектни, отделно и всички сериозни производители на жични слушалки от две години предлагат моделите си с накрайник за включване към телефони без жак за слушалки... Между другото, Шаоми НЕ ПРЕДЛАГАТ слушалки в комплект с телефоните си...

Автор: tzincbg , 15 септември 2018 15:07 Отговор

Предполагам има по-скъпи преходници с качествен DAC?