Samsung може да представи Galaxy A9 с четворна основна камера на 11 октомври

Samsung може да представи Galaxy A9 с четворна основна камера на 11 октомври

Изненадващо Samsung обяви ново хардуерно събитие, което ще се проведе на 11 октомври. Засега няма много информация какво се кани да ни представи тогава корейската компания, но поканата може да ни подскаже някои неща. В нея се съдържа текстът "4x fun”, а това може да ни насочи към премиерата на смартфон на Samsung с 4 камери. Сайтът на Samsung разкрива още, че новите устройства ще осигурят повече възможности за изразяване, което също насочва към разширени фотографски способности.

Наскоро от Китай се появи информация, която твърдеше, че и четирите камери ще са поставени върху задния панел, което определено звучи необичайно. Източници на сайта SamMobile също потвърждават наличието на устройство с 4 камери върху задния панел. Според тях устройството ще се предлага с 64GB и 128GB памет в синьо, розово, черно и златисто. В серията може да има два модела, а другият ще бъде Galaxy A9+.

Преди дни стана ясно, че Samsung възприема нова продуктова стратегия и ще добави иновативни технологии първо в телефоните си от среден клас в серията Galaxy A, преди да ги включи във флагманите. Затова звучи логично новите устройства да имат повече основни камери, преди те да се появят в Galaxy S10 догодина. Премиерата на новите продукти ще е на 11 октомври, а липсата на конкретно място подсказва, че вероятно събитието ще бъде онлайн.

Източник: Samsung, SamMobile

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция