Huawei се заяде с Apple в навечерието на премиерата на Mate 20 Pro

15 септември 2018 13:10, прочетено 8219
9
Huawei се заяде с Apple в навечерието на премиерата на Mate 20 Pro

Huawei спазиха традицията да се заяждат с конкуренцията, като този път основният акцент падна върху Apple и новите й устройства. В деня на премиерата на новите модели iPhone рекламният отдел на китайската компания разпрати на журналисти във Великобритания кошница с плодове с прикрепена бележка, че "една развалена ябълка може да развали останалите." Посланието добавя, че именно поради това в кошницата няма ябълка и получателите й могат да използват съдържанието, за да си приготвят здравословни плодови сокове.

В същото време от Huawei пуснаха и три нови тийзъра в официалния си профил в социалната мрежа Twitter. Първият от тях благодари на потребителите, че са позволили на компанията да представи "героят на годината", и препраща към презентацията на Mate 20 Pro на 16 октомври.

Във втория се показва бягащ в кръг човек, който поразително прилича на поканите на Apple за презентацията на новите модели iPhone, а текстът към него гласи "Благодарим ви, че ни подкрепяте като иноватори". Последният пък акцентира върху разнообразието от цветове на Mate 20 Pro, който очевидно ще се предлага  в по-широка гама от актуалните предложения на Apple.

Източник: Twitter

Може да ви е интересно и това:
Huawei подготвя международна версия на своя дигитален асистент |  Apple може да започне да разработва свои модеми за iPhone |  Платформата HiAI 2.0 на Huawei ще улесни навлизането на изкуствения интелект |  Visa ще партнира на Huawei за пускането на Huawei Pay в Европа |  Huawei разширява обхвата на своята стрийминг услуга за видео | 

Тагове: Huawei |  Apple |  mate 20 pro |  iphone xs | 

Коментари: 9 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: dada_ , 15 септември 2018 18:43 Отговор

Не забравяйте, само че и apple изкопираха веждата. Да откакто те я сложиха в Х-а, всеки почна да прави така телефоните си с идеята да кажат ето не само apple могат. Лично за мен веждата е много грозно нещо. Най-красивто нещо за сега за мен е лг г6, за съжаление от лг имаха много проблеми с предишните си флагмени и този не успя да се наложи. За разположението на камерите - да определено така трябва бъде, но пак не съм сигурен, че те са първите (примерно htc evo 3d?!?).

Автор: Prasko1993 , 15 септември 2018 17:45 Отговор

Едва ли не са им на нивото

Автор: pretorianec , 15 септември 2018 15:25 Отговор

Когато копираш нещо хубаво няма лошо да! Особено ако го копираш както хората! Когато обаче се подиграш с някой относно липса на иновации(при условие че ти копираш дизайн от конкурент) си е направо смешно! Не знам кой какао разбира под думата “иновация” но аз е отдавам не само на процесор,дисплей,камера,а също така на външен вид!
Когато миналата година излезе Х,всички ги скъсаха от подигравки “каква е тая вежда” и т.н. Малко по-късно обаче тихомълком една камара брандове взеха да слагат веждички и сега вече никой не се подиграва...

Автор: gog88 , 15 септември 2018 14:55 Отговор

Съгласен съм изцяло с теб, но ..... или има некомпетентни продавач консултанти или пък китайските модели не са толкова грозни реплики на Х, защото в магазин на Виваком ми сбъркаха Х с Р20
Относно копирането няма нищо лошо да се копира модел, който струва 999 долара/евро и в същото време е реализирал продажби от 60 млн. бройки за десет месеца. Всички продажби на модели копирали Х и излезли през тази година взети заедно не могат да стигнат до тази цифра.

Автор: NickRey , 15 септември 2018 14:30 Отговор

Това тяхно заяждане е нелепо, само Apple да не се заядат и те.

Автор: Prasko1993 , 15 септември 2018 14:30 Отговор

Мисля че мейт 20 про ще е интересен телефон

Автор: ioutlet , 15 септември 2018 13:49 Отговор

Какви иноватори сте вие бе ахаха всеки телефон е изкопиран от друга марка. Много хляб има да ядете докато стигнете ябълките.

Автор: LegolasElf01 , 15 септември 2018 13:39 Отговор

Аз пък им благодаря за това че въпреки подигравките с Appl,не се посвениха да изкопират "веждата" и формата на камерата на X във флагмана им Р20 и Р20 pro(наред с много други "иновативни" китайски компании)правейки телефоните си да приличат на грозни реплики на iPhone XАвтор: pretorianec , 15 септември 2018 13:36 Отговор

Аз пък им благодаря за това че въпреки подигравките с Appl,не се посвениха да изкопират "веждата" и формата на камерата на X във флагмана им Р20 и Р20 pro(наред с много други "иновативни" китайски компании)правейки телефоните си да приличат на грозни реплики на iPhone X.Но поне са оригинални в подигравките си(за разлика от дизайна).
Самсунг също се шегуват много с ябълките,гледал съм клипове които ме карат да се заливам от смях,но поне си имат свой отличителен дизайн за което ги уважавам! За разлика от китайските масовки....