Ето как да инсталирате iOS 12 още сега

15 септември 2018 19:24, прочетено 5692
15
Ето как да инсталирате iOS 12 още сега

Apple ще публикува финалната версия на iOS 12 на 17 септември. Тогава софтуерът ще е наличен за всички поддържани модели iPhone и iPad, но желаещите могат да се сдобият с най-новата версия на операционната система още сега и така да получат достъп до подобрения като по-висока производителност, нови нотификации и други полезни функционалности.

Компанията от Купертино вече пусна окончателния вариант на iOS 12 за участниците в програмата за бета тестове и единственото, което трябва да направите, е да се запишете в нея. За целта трябва да отидете на адрес beta.apple.com/sp/betaprogram/ и да се впишете с вашето Apple ID.

След като приемете всички необходими лицензионни споразумения, ще получите опция да изтеглите бета профил на вашето устройство. Изберете опцията "Инсталирай" и въведете паролата за телефона или таблета. Устройството ще се рестартира и след това ще видите налична актуализация до iOS 12, която трябва просто да инсталирате по стандартния начин. Не забравяйте обаче първо да направите резервно копие на данните си през iTunes.

Източник: The Verge

Може да ви е интересно и това:
Apple може да започне да разработва свои модеми за iPhone |  Ръководството на Facebook е преминало към Android заради несъгласие на Марк Зукърбърг с Тим Кук |  Потребители се оплакват от заключени акаунти Apple ID |  Apple ще използва нови антени в следващите модели iPhone |  Акциите на Apple поевтиняха на фона на опасения за спад в продажбите на iPhone | 

Тагове: Apple |  iPhone |  iOS |  iPad | 

Коментари: 15 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: Monstter , 17 септември 2018 23:56 Отговор

Инсталирах на iPad 2018 - забелязвам по-плавни анимации навсякъде и като цяло засега всичко е наред. Имам проблем обаче с един iPhone 6s. Инсталирах iOS 12 и тъча умря веднага след рестарта. Спря да отчита всякакви натискания, не мога да въведа нито PIN, нито нищо. Телефонът загря страшно много по време на обновяването и мисля, че приключи с живота си. Най-вероятно просто случайност. Здраве да е! Лека вечер на всички.

Автор: algor , 17 септември 2018 22:08 Отговор

В левия ъгъл е часът и датата.


iOS12 за iPAD е подготовка за нови модели iPAD с ноч и затова са тези размествания в горната част на екрана.

Автор: Ванката , 17 септември 2018 21:52 Отговор

На първо четене нищо ново в айпада освен, че изчезна надписа iPad в левият ъгъл, а индикатора за WiFi отиде в десния ъгъл близо до процента за батерията. В левия ъгъл е часът и датата. 3D Touch е активно само за files и books. Общо взето и жестовете са си същите. Интервала при писане изчезна и сега не виждам границата пред или зад думата е отишла, или пък съм го натиснал два пъти. Смяната на езика е на мястото на иконата за цифри, символи и препинателни знаци. Не виждам по-бърза работа отпреди -еднакво плавно си е, както и си беше. Ъпдейтът беше с размер 1.34 GB. Тегленето плюс инсталацията беше повече от 20 минути.

edit: Интервала се оправи. Върнах му фабрични и сега всичко е както трябва. Обаче забелязвам въпреки ресета, че батерията пада по-бързо от преди.

Автор: algor , 17 септември 2018 20:24 Отговор

Адски бързо се свали и вече се инстолва даже.
Да видим какво ново ще открие Х-ката

Автор: Воден-дух , 17 септември 2018 14:36 Отговор

Закъде да бързаме, като днес пускат финалната версия

Автор: terry1 , 16 септември 2018 21:48 Отговор

аз съм с нея от бета 5, и нямам оплаквания, имаше 1-2 дреболии които се появиха,, но ги оправиха почти веднага

Автор: muamamu1 , 16 септември 2018 19:42 Отговор

Вземи си едно SE. В повечето сравнения се държи 1:1 със S9 и X.

Автор: algor , 16 септември 2018 18:33 Отговор

за по-старите модели не знам как е.


Чета отзиви на хора с по-стари модели и накратко казано при тях подобрението и бързината с 12-ката се усещало доста повече, отколкото на новите модели.

Автор: iWolff , 16 септември 2018 17:45 Отговор

Преди месец още беше в бета. А това е финалната версия, която излиза утре официално и можеше да се инсталира още в деня на представянето на новите модели в сряда. Аз още тогава я инсталирах, работи перфектно на iPhone X и iPhone 7, за по-старите модели не знам как е.

Автор: terry1 , 16 септември 2018 10:33 Отговор

утре пускат iOS12, това да го бяхте публикували преди месец за желаещите