И Huawei Mate 20 Pro ще има оцветяване с градиент

И Huawei Mate 20 Pro ще има оцветяване с градиент

До официалната премиера на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro остават три седмици, но с всеки изминал ден научаваме все повече детайли за устройствата. Сега от сайта WinFuture са готови да ни покажат официални снимки на Mate 20 Pro в трите цветови варианта за Европа и да разкрият повече за конфигурацията на тройната камера. Кадрите потвърждават, че устройството ще има по-голямо изрязване в горната част на дисплея, в което освен предната камера ще са разположени и сензори за 3D лицево разпознаване.

Все още не знаем със сигурност точните параметри на дисплея, но според слуховете той може би е с диагонал 6.3” и резолюция 3120х1440 пиксела. Очакваме да е изработен по OLED технология и да е комбиниран с вграден сензор за отпечатъци. Снимките, които не с оригиналното изображение на дисплея за предпазване на източниците на сайта, показват намалени странични рамки и значително редуцирана зона под екрана.

Забелязваме и три от цветовете за Европа – черно, синьо и градиент между синьо и черно. Очаква се и вариант в тъмнозелено, но не знаем дали ще се предлага в Европа. Снимките разкриват интересни неща по отношение на тройната основна камера. Тя отново е с логото на Leica, а от текста става ясно, че ще предложи бленда f/1.8 и f/2.4 и фокусно разстояние 16-80 мм. Това означава, че устройството е снабдено с нова ултра широкоъгълна леща, защото при P20 Pro то е 27-80 мм.

Така телефонът ще може да предложи 5х ефективно оптично приближение вместо 3х при P20 Pro. Засега обаче не знаем дали основният сензор отново е с резолюция 40МР. Прави впечатление, че максималната бленда е намалена от f/1.6 на f/1.8, което на теория води до лека загуба на светлочувствителност, но предполагаме, че компанията е намерила начин да компенсира това. Не е изключено новата широкоъгълна камера да е на мястото на монохромната, която досега досега беше със същото фокусно разстояние като основната.

Източник: WinFuture

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Никой не подвеждам, казах за определени модели, даже не съм конкретизирал кои са те...Много сайтове също срещу малка сума удължават гаранцията...
    sstamov77
  • Някъде да съм написал подобно нещо?Само по себе си безплатен ремонт на счупено стъкло си е страхотно,макар и за първите 3 месеца.На твойта ябълка ако и счупиш дисплея ще струва колкото нов п20про,образно казано Освен това няма как да си сигурен,че няма да има 3 годишна гаранция повече,защото не зависи от теб
    BANANA_18
  • [Quote]Сигурен ли си?[/Quote] Абсолютно съм сигурен.
    algor
  • [Quote]За п20 про имаше 3 месеца безплатен ремонт на счупено стъкло.[/Quote] Това са в първите три месеца на гаранцията от 24 месеца, а не са 3 плюс 24.
    algor
  • За кое точно?
    BANANA_18
  • Сигурен ли си?
    geleto_
  • И старият ми P9+ имаше 3 годинги. Общо взето наистина зарибиха. До сега за флагман не помня някой да е давал 3 години гаранция. Иначе от сегашния mate 10 pro съм супер доволен. Близо 8 часа екран мнооого малко флагмани ще покажат.
    Вито
  • За п20 про имаше 3 месеца безплатен ремонт на счупено стъкло.За мейта също вероятно ще има нещо
    BANANA_18
  • [Quote]нали си дават 2 до 3 години гаранция в зависимост от модела. [/Quote] Стига подвеждате хората - няма вече гаранция над 24 месеца. Това с трите години беше само за моделите P10 и P10 Plus, за да зарибят хората и пазара. След това вече няма такава гаранция.
    algor
  • Дадох 1550лв. за Huawei Mate 10 Pro Януари , а сега се намира за 800лв. нов....Иначе е добър телефон.
    viiipeer
  • Аз мисля, че ще е на цената на Note 9, тоест около 1400-1500 лв. с план от оператор около 25 лв. такса. На мен лично много ми харесва как изглежда и какви функции предлага. Точно другия месец, когато е представянето му ще имам и договор за преподписване, нищо чудно да отнеса един :) Само ме притеснява, че много бързо им падат цените на тези Хуавейци. P20 Pro за половин година се стопи от 1600 на около 1200 в магазините. Да не говорим ако тръгнеш да го продаваш след една година на каква загуба ще си. Но като цяло е много, много добър.
    iWolff
  • Никак не ме бърка къде е произведен, нали си дават 2 до 3 години гаранция в зависимост от модела. Никой друг не ти дава и близалка, а тия скъпите им модели са с протектор и калъфче. Ако счупиш дисплея до 3 тия месец ти го сменят безплатно. Нека изчакаме 20 дена и ще видим как ше излиза с план от оператора...
    sstamov77
  • Не мислят ли че започват да се самозабравят 1115$ за китайски телефон.
    STE1
  • Телефона ще се зарежда до 70 %, за 30 минути, супер приятна изненада. Почти сигурно безжичното ще е бонус в комплекта, а не да му искат 100 лв като другите...
    sstamov77
  • Прото 6.9"... Изтряскаха всички. :D
    Вито
  • Още малко инфо https://www.ixbt.com/news/2018/09/27/huawei-mate-20-mate-20-pro-2.html
    StefiMo
  • Мислех, че за тази година P20 Pro ще остане №1 камерафон, но явно съм бъркал. Mate 20 Pro ще е №1.
    julianjulian10