Приложението за мобилна телевизия на A1 вече е достъпно и за клиенти на други оператори

01 октомври 2018 18:49, прочетено 12666
7
Приложението за мобилна телевизия на A1 вече е достъпно и за клиенти на други оператори

От днес, за да ползвате приложениeто за мобилна телевизия на A1, не е задължително да сте клиенти на телекома. Това става благодарение на новия план "A1 Xplore TV Standard", който осигурява достъп до над 50 канала на цена 15 лева на месец. Наличен е и едномесечен тестов период.

A1 Xplore TV е интерактивна онлайн телевизия за устройства с iOS и Android или за компютри, където се ползва през браузър. Услугата комбинира класическата телевизия с нови функционалности като връщане до 7 дни назад, пауза, до 10 часа запис на избрани предавания (плюс архивиране и достъп до тях в рамките на 3 месеца), EPG, двуезично аудио и др.

Може да ви е интересно и това:
Изпълнителният директор на А1 с награда за мениджър на годината |  A1 с най-бърза 4G мрежа през третото тримесечие според Speedtest |  A1 пуска проследяващото устройство MyКi Auto |  Интерактивната телевизия и оптичен интернет на А1 достигнаха Ямбол |  iPhone Xs и iPhone Xs Max вече се продават в България | 

Тагове: a1 |  Xplore TV | 

Коментари: 7 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: Скарата , 02 октомври 2018 15:41 Отговор

Аз имам един въпрос, ако към плана е написано, че се включват A1 Now и Voyo, таксуват ли се или са безплатни ?

Автор: В@НК0 , 02 октомври 2018 10:42 Отговор

По-добре е от ТВ ГО на виваком. Аз така и не успях да вляза през chrome. Само през internet explorer работи ТВ го.

Автор: ipolit , 02 октомври 2018 09:29 Отговор

И мобилното, и уеб приложението са пълен боклук. Мъчих се месец и половина с тях лятото. И нещо постоянно се сбозваше. Обаждах се няколко пъти да питам какво да правим, веднъж ме накараха да си спра услугата и да я активирам наново, и накрая ме таксуваха двойно.
Много са зле, само проблеми откак станаха А1. Не само с това, но тая телевизия направо ме побърка.

Автор: Dubspace , 01 октомври 2018 21:41 Отговор

Те първо почнаха със Словения (който все още ползва логото на А1 от 2009-та, а трябва вече да е с новата версия с 3D единицата), така че няма как да е по азбучен ред. А и през уикенда видях, че сайта на Vipnet беше спрян и като видях логото на А1, разбрах, че процеса по ребрандинга е почнал. Обаче не очаквах да стане точно днес.

Автор: ivobel721 , 01 октомври 2018 21:24 Отговор

A1 по азбучен ред ли ребрандват? Bulgaria, Croatia... следваща Macedonia ли е? (може да бавят ребрандинга Belarus за по-късен етап )

Автор: rumbo , 01 октомври 2018 21:08 Отговор

Само дето първо плащаш и после получваш 1м безплатно. Не знам, дали можеш да се откажеш като мине фри месеца или ще ти дръпнат парите, от вече регистриранта карта.

До сега можеше да се плаща 2лв за отделно събитие- най-вече от тенис турнирите, на които играе Г. Димитров. За всеки един мач съм си плащал и поне половината не тръгваха!
Как съм ги псувал, като стана в 3 или 4ч и да мъча да гледам нещо, за което съм платил пък го няма и после го гледам на някой линк фри, ама с кофти качество.

Mобилното приложение now също не зареждаше, когато най-ти трябва. В оценката му гплей е пълно с негативни отзиви..
А от съпорта им искаха да е писано на немски, че не разбирали бг. език! А в същият момент лапаха бг левове

Сега 15лв, ами ако не вървят нещата, няма и на кой да се оплачеш, ако не си им абонат, минаваш през 1000 врътки никой не вдига,...а как исках да ги псувам.

Автор: Dubspace , 01 октомври 2018 18:58 Отговор

Вече разбрах, че това е новото име на A1 NOW. Явно го правят и заради днешния ребранд на хърватската им част.