Telenor с услуга за изкупуване на използвани смартфони

Telenor с услуга за изкупуване на използвани смартфони

Telenor обяви, че от днес стартира услугата "Върни и вземи", която ще осигурява на потребителите ваучери за пазаруване в замяна на стар смартфон. Ваучерът може да се използва при закупуване на телефон, таблет или аксесоар от предлаганите от телекома. В зависимост от състоянието на устройството, неговата марка, модел и година на производство, клиентът ще получи предложение за цена на изкупуването му в магазин на Telenor. Ако е съгласен с цената, ще получи в замяна ваучер за договорената стойност, който представлява електронен код, доставен чрез SMS.

Всеки потребител може да предложи за изкупуване неограничен брой устройства и ще получи отделен ваучер за всяко от тях. Услугата се предлага единствено в магазинната мрежа на Telenor и е валидна за всички потребители – физически лица, независимо дали са клиенти на оператора или не. Компанията посочва, че този код може да се използва веднага или по-късно, както за покупка на устройство в брой, така и като част от предплащане по договор за лизинг.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Кво ви става, ве хора - не мога да разбера?!? НИКОЙ ЛУД няма се навие, поста си го пуснах като чиста проба спрямо ТЕЛЕНОР. Стига с този типично български манталитет, ей НЯМА оправия!
    viiipeer
  • Ако те мързи да го шитнеш, са в правото си да те цакат, съгласен.
    tzincbg
  • Всякакви сравнения между такава услуга с олекс, ибей и тн. са абсолютна, феноменална, колосална глупост. с тази услуга дори не ти дават кеш, за бога. Следователно, ако можеш да си продадеш старата држъка за едиколко си пари [B]в брой[/B], продай я, никой, никой, никак не те кара да я даваш на теленор за да получиш [B]ваучер[/B], който да важи [B]само[/B] в техните магазини. откъде накъде се предполага, че тази услуга е същата като ъпгрейд? никъде в условията не видях подобна претенция. Ама не си бил пуснал ъпгрейд навреме. Ми сори, да си мислил, никой не ти е длъжен да го прави вместо тебе. Като искаш да сменяш телефона всяка година - ето, има опции. Ако опциите не ти харесват, бръкваш си в джобчето и си плащаш на техномаркет, айстайл, алиекспрес или някой от другите. Кое е сложното?
    samoznai
  • Тази услуга не е мислена за флагмани , а за стари телефони и че как видиш ли за флагмани има ъпгрейд. Да ама ако човека не е подписал за ъпгрейд още в самото начало - духа супата и тази втора услуга се предполага , че е адекватна, но съвсем не е така! Та, нали ако флагманите не ги оценяват подобаващо - файда от 20 лева като ти дадат за някакъв телефон, на който можеш спокойно да му вземеш и 100лв ако го продадеш където трябва!!!
    viiipeer
  • Мче иди бе. Най-вероятно разстоянието между магазина и най-близката зал. къща е под 100 м :)
    samoznai
  • Да Ви призная не виждам къде има проблем в случая с тази услуга. В Теленор Ви дават Х в лева, в заложна къща Х+..., а в ОЛХ, Х+...+.. ;)Избирате си най- доброто предложение за Вас и сте щастливи.
    gog88
  • Предупредих за това, хората казаха - неее, няма начин, супер било. Нищо супер няма, за да го правят теленор, си имат планове за печалба, дали ще препродават, дали ще рециклират, но те Трябва да са на печалба в Пъти! Така че - никой да не се учудва
    Stennn
  • Ми за Стара Нокиа в заложната къща дават 10 лв, продават за 20. Айде да видим Теленор колко ще дадат.
    tzincbg
  • Аре пак ще обясняваме: Тази услуга не е измислена, за да смениш флагман на една година с друг флагман. За тояа имат Ъпгрейд или както там се казваше. Тази услуга е измислена, за да разкараш от вкъщи старите пръчки, които не си струват нито ремонта, нито зора да се занимаваш с тях в оелекс. Естествено, че искат да изкарат някоя кинта от ТВОИТЕ буклуци, затова ти дават ваучер за покупки в ТЕХНИТЕ магазини, а не кеш. Затова и получаваш малоумна цена за практически нов телефон. Едва ли очакват да се навиеш на сделката.
    samoznai
  • Аре пак ще обясняваме: Тази услуга не е измислена, за да смениш флагман на една година с друг флагман. За тояа имат Ъпгрейд или както там се казваше. Тази услуга е измислена, за да разкараш от вкъщи старите пръчки, които не си струват нито ремонта, нито зора да се занимаваш с тях в оелекс. Естествено, че искат да изкарат някоя кинта от ТВОИТЕ буклуци, затова ти дават ваучер за покупки в ТЕХНИТЕ магазини, а не кеш. Затова и получаваш малоумна цена за практически нов телефон. Едва ли очакват да се навиеш на сделката.
    samoznai
  • Ми сериозен съм си. Ако някой не провери колко реално може да му вземе, вината си е негова. Ако хората имат акъл тази услуга няма да прокопса или ще нормализират цените поне колкото заложна къща да дават. А ако хората я ползват сериозно при такива параметри, ами заслужават си го...
    tzincbg
  • Според мен е поредната доза некадърност от тяхна страна, те дори не го гледаха.... Само въведоха IMEI кода, всичко е автоматизирано.... Смях!
    viiipeer
  • В рекламата се казва -,, ще бъде оценен от спецове". Невероятни спецове са в магазините им.
    Динко Господинов
  • Както някой писа напълно нормално. Едва ли някой очаква Теленор да му даде пазарната цена на телефона. [Quote]Тея се ебават с нас![/Quote] Те за това разсипах образованието, за да може лесно да се манипулират масите и да не могат да вкарат грам мисъл, а да вярват на рекламите сляпо. Заа това и всеки завършлите успешно 12-ти клас днес не могат да напишат 2 реда без правописна грешка.
    velnsl
  • Колега, аре по-сериозно. Първо не искам да го шитвам и второ правя експеримент с Telenor, естествено че мога още сега да му взема 700лв, ако реша но не искам.
    viiipeer
  • Все едно не можеш да си го шитнеш в OLX...
    tzincbg
  • Така, да споделя! Не, че ми трябваше "услугата", забележете че я пиша с кавички. Mate 10 Pro само по въведен IMEI номер, дори не гледаха външно как е, макар че е все едно нов изваден от кутията, но това са подробности - и оценката беше - 151лв. Тея се ебават с нас! В теленор свободната цена май е 1560лв., освен ако не са забравили да обновят сайта, но така или иначе в Техно веригите е 1200лв, не говоря за Citytel и тем подобни. Та това е гавра с клиента, аз дори съм го купил от тях на лизинк с 900лв. авансово плащане. Смешници!
    viiipeer
  • Еми ще надуят малко цените на апаратите, няма да получите обаче пазарната си цена на апарата(втора ръка, все пак те са търговци, а не благотворително дружество) ще ви хвърлят нько лев за да замажат очите. Накрая сметката ще покаже, че сте спестили реално 30-40лв.
    velnsl
  • Мисля да не ти отговарям. (flower)
    kijelmi
  • Ти колко очакваш да ти дадат за телефон втора употреба, при това модел от преди близо три години?!? Готов съм да ти го купя за 200 лева, като не те устройват 143 за ваучера от Теленор :D
    Воден-дух