Xiaomi Mi Mix 3 ще предлага 5G и 10 GB RAM

18 октомври 2018 16:03, прочетено 5415
14
Xiaomi Mi Mix 3 ще предлага 5G и 10 GB RAM

Xiaomi започна да подгрява публиката за предстоящата премиера на Mi Mix 3, която ще се състои на 25 октомври. Компанията пусна на своята официална страница в китайската социална мрежа снимка, която показва две книги, на чийто корици пише 5G и 10G. За първото е напълно ясно, че обозначава поддръжка на 5G мрежи, докато вторият надпис най-вероятно сигнализира за наличието на версия на телефона с 10GB оперативна памет.

Интересното в случая е как точно Xiaomi смятат да осигурят поддръжката на 5G мрежи при положение, че към момента все още няма чипове със съвместими модеми, а освен това липсва и масова 5G инфраструктура. Много по-големият проблем обаче е отсъствието на чипсети с модеми, които да са съвместими с новия стандарт.

Очевидно обаче начин е намерен, защото от китайската компания още преди месец ясно намекнаха именно за 5G поддръжка. По-късно компанията потвърди, че Mi Mix 3 ще е първият комерсиален смартфон с 5G възможности и ще има 10GB RAM. От устройството очакваме слайд дизайн, който ще позволи да се използва дисплей върху цялата предна повърхност.

Източник: Weibo

Може да ви е интересно и това:
Скандал около дебюта на Xiaomi във Великобритания |  Механизмът в Xiaomi Mi Mix 3 може да издържи над 350 000 активирания |  Xiaomi Black Shark идва в Европа на 16 ноември |  Xiaomi Mi 9 може да е първият смартфон със Snapdragon 8150 |  Samsung ще ползва вградените в дисплея сензори за отпечатъци на Qualcomm | 

Тагове: Xiaomi |  mi mix 3 | 

Коментари: 14 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: Kyky86 , 24 октомври 2018 23:18 Отговор

Аз бих изчакал следващия MIX с SD 855, че с тия бради и мустаци...
А и навремето съм сменил хиляди лентови кабели.
Най-зле бяха Samsung.

Автор: PoceH_BS , 24 октомври 2018 21:44 Отговор

Xiaomi Mi Mix 3 : Commercial Hands on Video

Може да видите този линк само ако сте регистриран.

Автор: Боби13 , 19 октомври 2018 18:59 Отговор

Браузването на малък дисплей е мъка. За ноча си 100% прав. Това е тенденцията, като е хубаво, щом има желаещите да се пускат телефони с по-малък дисплей, но не и както искаше Стив Джобс до 3,5 инча

Автор: velnsl , 19 октомври 2018 18:47 Отговор

Аз не мога да си обясня тия производители, някой не се ли сеща, че ако пусне телефон с дисплей от 5 до максимум 5.5 инча, с много намалени рамки /без ноч/ и с топ хардуер ще утрепе пазара!? Или само аз си мисля така, но имам съмнения, че много хора ще се радват на по-скромен като размери телефон.

+1. Аз също се оглеждам за нещо мъничко.
Мисля за Редми 4Х, че дори и Айфон 4 или 5 не знам кой е последният малък. Ама нещо Айфона не ми е на сърце, не искам да се вливам в стадото, пък и не ги знам дали още работят нормално, дали не ги "забавят умишлено".
Преди 5,5 ми с виждаше огромен, а сега... само лопати на пазара.

Тия 10 гиги са повече рам от лаптопа ми. Баси!
Имам чувството, че един такъв телефон като му сложа една хардуерна клавиатура и ще мога да го ползвам като лаптоп.

Автор: MapTo_D , 19 октомври 2018 18:45 Отговор

Нито гледам клипове постоянно, филми също, игри пък съвсем не играя. Та грамадния телефон е само в тежест за мен. За всеки влак си има пътници, ама бива да пускат и повече апарати с размерите, които искам...не само аз.
Да са проклети ябълките за дето измислиха това недоразумение КОЧ. Т.е. за дето го въведоха, имаше го и преди, но никой не му обръщаше внимание, сега почти всички слагат такива измекярски вежди. Ще си карам с Mi6 още, видяло се е. Дано им дойде акъла и се спрат с това увеличение на размерите всяка година, то това не е телефон вече.
Стийв Джобс, човека лека му пръст, сигурно ще се обръща в гроба, ако може да види какви ги сътвориха купертинци.

Автор: PoceH_BS , 19 октомври 2018 17:49 Отговор

Или само аз си мисля така, но имам съмнения, че много хора ще се радват на по-скромен като размери телефон.


Не си само ти. Всички ми се присмиваха на Леновото, ама си ми беше перфектно ( преди да го "удавя" ) с 5-те си инча и голяма (4000) батерия. Сега се мъча с 5.5"
Тея новите джендърски изгъзици на екрана (19.5:9 - идиотско) дори не ги и мисля като бъдеща покупка. Да се върнат на 16:9, ако е безрамков - супер! С голяма батерия, на много рам и топ процесор не държа - не изстрелвам совалки...

Автор: A4i , 19 октомври 2018 16:46 Отговор

Микса винаги е бил фаблет, търсете РедМи с малък екран. Това е все едно ноута на Самсунг желаете да е с 5 инчов екран.

Автор: Боби13 , 19 октомври 2018 14:29 Отговор

За мултимедия големите дисплеи са идеални. Никога не бих се върнал на 5-5,5 инча,дори да е флагман със супер изгодна цена. За мен си е мъка малкият дисплей

Автор: MapTo_D , 19 октомври 2018 11:27 Отговор

Цените са си окей. Може би ще са с 100$ по-високи в началото.
mobili - под компактен нямам предвид някоя пръчка, която не става за нищо. Пак давам пример със Сони XZ2 compact -5 инча, тяло с размери 135мм височина и 65мм ширина - перфектен. Топ процесора за годината, FHD екран.
А, малкия пиксел също е горе долу в тази категория с екран 5.5 инча и височина малко над 145мм и ширина под 70мм. Лично за мен, всичко над тия габарити е неприемливо.

Тоя слайд механизъм, ако се ползва постоянно, дали след няколко месеца няма да е сдал багажа?