Vertu се завръща с Aster P

Vertu се завръща с Aster P

Компанията Vertu, която в миналото бе известна с изящен дизайн и високи цени на продуктите си, се завърна на пазара с представянето на модела Aster P. От чисто хардуерна гледна точка смартфонът трудно ще се извиси над конкуренцията. Той предлага 4.97-инчов дисплей с FHD+ резолюция и покритие от сапфирено стъкло, чипсет Snapdragon 660, 6 GB RAM, 128 GB за приложения, 12-мегапикселова камера, 20-мегапикселов сензор за селфита и батерия с капацитет 3200 mAh.

В интерес на истината обаче Vertu никога не са разчитали в миналото на хардуерните спецификации, а на специфичния дизайн и качествената изработка, които са характерни и за Aster P. Моделът ще се предлага в две отделни линии - барок и готика, като разликите са във външния вид. И двете разполагат със заден панел, който се отваря по подобие на вратите на Мерцедес SLS. Под него можете да намерите слота за SIM карта, както и подписа на майстора, който е изработил телефона. Рамката е от титаниева сплав, а върху задния панел има естествена кожа.

Напълно в духа на традициите отново е наличен специален concierge бутон, а неговата функция е да ви осигури бърз достъп до ексклузивни услуги като резервации на билети, ресторанти и други. При цветовете потребителите ще имат избор между черно, кафяво и оранжево за бароковото изпълнение и между черно и бяло за готическия вариант. Версия "Барок" се продава за 4200 долара, докато "Готика" струва 5100 долара. За момента Aster P е наличен само онлайн и само на територията на Китай и не е ясно дали смартфонът ще бъде предлаган и на други пазари.

Източник: CNMO

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция