Пълен списък на игрите в PlayStation Classic

29 октомври 2018 15:56, прочетено 2830
5
Пълен списък на игрите в PlayStation Classic

В началото на септември Sony ни изненада с анонса на версия с намалени размери на своята първа игрова конзола. Устройството се казва PlayStation Classic и ще се продава от 3 декември на цена 199 лева. Датата не е избрана случайно, защото на 3 декември 1994 година започват продажбите в Япония на оригиналната конзола. Джаджата е около 45% по-малка от оригиналната конзола, съхранява игровия прогрес в карта с виртуална памет и ще се продава в комплект с два контролера и HDMI кабел. PlayStation Classic ще предложи 20 вградени игри, но досега не знаехме пълния им списък. За щастие Sony реши да промени това, като обяви имената на всички включени игри и това са:

Battle Arena Toshinden
Cool Boarders 2
Destruction Derby
Final Fantasy VII
Grand Theft Auto
Intelligent Qube
Jumping Flash!
Metal Gear Solid
Mr. Driller
Oddworld: Abe’s Oddysee
Rayman
Resident Evil Director’s Cut
Revelations: Persona
Ridge Racer Type 4
Super Puzzle Fighter II Turbo
Syphon Filter
Tekken 3
Tom Clancy’s Rainbow Six
Twisted Metal
Wild Arms

Източник: PlayStation

Може да ви е интересно и това:
Кампанията на PlayStation за Black Friday е вече в ход |  Sony е продала 1.6 милиона смартфона за тримесечието |  Sony Xperia XZ Premium, XZ1 и XZ1 Compact ще получат Android 9 от 26 октомври |  Новите безогледални фотоапарати на Canon и Nikon не са за професионалисти, смята Panasonic |  Рендъри показват Sony Xperia XA3 с двойна основна камера | 

Тагове: Sony |  playstation |  playstation classic | 

Коментари: 5 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: LegolasElf01 , 30 октомври 2018 12:40 Отговор

И сега има емулатори за PC.
Всичко работи идеално.
Даже пробвах на Андроид емулатора, и на него работят игрите. Metal Slug X

Автор: chilko , 30 октомври 2018 12:24 Отговор

Не. Това е като Nintendo NES Classic Edition с предварително заредени игри. Не е изключено да бъде хакната в даден момент както стана с NES Classic Edition, което позволи зареждането на още стотици игри и дори емулиране на други конзоли.

Автор: Воден-дух , 30 октомври 2018 11:04 Отговор

Можеше да му сложат едно оптично устройство и да се пускат филмчета, музика, допълнителни игри... Някой знае ли ще може ли да й се инсталират допълнителни игри, ще има ли различни приложения като на нормалните Плей стейшъни - месенджъри, браузъри, НВО го...?

Автор: z_i_k_o , 30 октомври 2018 10:23 Отговор

За това пък Twisted metal е там

Автор: maniaka_slr , 29 октомври 2018 18:35 Отговор

За съжаление, не са включени култовите заглавия като : GRAN TURISMO 1/2, CRASH BANDICOOT 3 WARPED, SPYRO THE DRAGON, VIGILANTE 8 , TENCHU , SILENT HILL... явно са преценили, че могат на по-късен етап да ги пуснат. За тези пари-толкова.