Видео и снимки показват по-добре Nokia 9 с петорна камера

Видео и снимки показват по-добре Nokia 9 с петорна камера

От известно време се носят слухове, че HMD Global работи по нов флагмански смартфон, който ще е наследник на Nokia 8. От досегашната информация стана ясно, че моделът е с кодово име AOP или A1P и ще има вграден в дисплея сензор за отпечатъци, а освен това ще е снабден с по-специална камера. Говори се, че тя ще е петорна, но засега няма повече детайли за начина, по който ще функционира. Междувременно се появиха нови доказателства за съществуването на телефона.

Според нова информация от Китай устройството е с кодово име Olympic, което вероятно е свързано с петте кръга от логото на Олимпийското движение. В сървърите на Foxconn вече беше забелязан и софтуера на устройството - той е базиран на Android 9 и включва ноемврийските поправки на сигурността. Малко по-късно и @onleaks сподели снимки и видео на телефона, които са създадени на базата на заводски CAD чертежи за производителите на аксесоари.

Публикацията на 91mobiles посочва, че устройството е с размери 155 x 75 x 7.9 мм и по всяка вероятност има 5.9" дисплей с QHD резолюция, който е с намалени рамки, а снимките показват, че няма да бъде изрязан. Снимките не показват наличието на сензор за отпечатъци, което подкрепя теорията, че той е вграден в дисплея, а освен това не се вижда жак за слушалки. Сред очакваните характеристики влизат чипсет Snapdragon 845, до 8GB RAM, 128GB памет за файлове и батерия с капацитет 4150 mAh. Говори се, че премиерата на телефона ще бъде в началото на следващата година.

Източник: 91mobiles


Втора употреба с гаранция

  • И на старите Нокиа някой път става така оригиналното зарядно беше с 300 mAh пусков ток на 5V и не тръгваше телефона кво и да опитвах докат му не пребах един УСБ кабел и му шибнах 2,4 ампера при 5 волта и веднага почна да се зарежда чаках малко да друпне батерията и си сложих оригиналното зарядно и се зареди докрай батерията. Ако сте чули за стария номер за възбуждане на батерия от акомулатор не е мит просто там токът е много по висок и има възможност за експлозия малка или просто батерията след това найстина да се пребе адски бързо. Сегашните чипове са по нови не оставият батерията да падне до толкова ниски нива и има едни 10% от капацитета който никога не може да се използват че и повече в някой случай.
    LOVECAT
  • И на други марки се случва ако батерията падне до нула - само мощно зарядно тръгва, а ако не става - се отваря и зарежда в сервиз.
    tzincbg
  • Има нещо съществено което пропускате, а уж сте "богоизбраните".., геометрията на вселената е с перфектна форма, защото има равновесие и всяко нещо/някой което създава дисбаланс бива премахнато рано или късно, имало е баланс преди вас, ще има и след вас. The Universe will always remain in balance.
    TrEnIoRa
  • [Quote]Ако случайно не си забелязал елементите са 7[/Quote] Прав си, 7 са. В такъв случай светкавицата може да е по средата, както е на прикаченото от мен изображение
    Blue Sky
  • Едното не е обектив, а лазерен фокус.
    iWolff
  • Само аз ли виждам 6 обектива?
    vanci1990
  • Евалата на Нокия, започват да застват зад името което съсздадоха с годините! (Тук тинейджърите няма да ме разберат, да не се обижат)
    Geonov
  • Ако случайно не си забелязал елементите са 7 ;)
    AVKansazov
  • 5 камери + светкавица = 6 елемента общо Биха стояли чудесно под формата на Давидова звезда <3 Israel <3
    Blue Sky