Xiaomi влиза в Обединеното кралство

09 ноември 2018 14:25, прочетено 5142
0
Xiaomi влиза в Обединеното кралство

Xiaomi продължава да разширява своето присъствие в Европа с официалното навлизане на пазара в Обедненото кралство. Компанията ще предложи на Острова избрани продукти от своето портфолио, включително и смартфона Mi 8 Pro (Explorer Edition), който прави дебют извън Китай. Предлагането на устройството вероятно ще окаже натиск върху OnePlus, защото цената му от 500 паунда го изправя в директна конкуренция с OnePlus 6T. За тези пари потребителите получават чипсет Snapdragon 845, вграден в дисплея сензор за отпечатъци и двойна основна камера, но в допълнение на това осигурява инфрачервено лицево разпознаване, 8GB RAM и прозрачен заден панел.

Заедно с това компанията пуска на Острова и фитнес гривната Band 3, която ще се продава за 27 паунда, но първите 10 000 броя са на цена 20 паунда. Другите продукти, които Xiaomi ще предложи на англичаните, включват смартфона Redmi 6A за 100 паунда и електрически скутер за 400 паунда. Устройствата ще се предлагат от различни партньори като Three, Amazon, Argos, Carphone Warehouse и John Lewis, но освен това ще са налични и през сайта Mi.com. За феновете на компанията ще има и физически магазин в лондонския търговски център Westfield, който ще отвори на 18 ноември. В него ще се предлагат ексклузивно и други продукти от екосистемата на Xiaomi.

Може да ви е интересно и това:
Скандал около дебюта на Xiaomi във Великобритания |  Механизмът в Xiaomi Mi Mix 3 може да издържи над 350 000 активирания |  Xiaomi Black Shark идва в Европа на 16 ноември |  Xiaomi Mi 9 може да е първият смартфон със Snapdragon 8150 |  Samsung ще ползва вградените в дисплея сензори за отпечатъци на Qualcomm | 

Тагове: Xiaomi | 

Коментари: 0 | Твоят коментар